Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А 20 денари уплати што не ја покажуваш добивката, или? Уште некое смајли стај на сликите, Габриела ја дознавме...
А 20 денари уплати што не ја покажуваш добивката, или? Уште некое смајли стај на сликите, Габриела ја дознавме...
Не ја крие уплатата пинот го крие пошто технички некој само со пин а без тикет може да му ја земе добивката.А 20 денари уплати што не ја покажуваш добивката, или? Уште некое смајли стај на сликите, Габриела ја дознавме...
Не ја крие уплатата пинот го крие пошто технички некој само со пин а без тикет може да му ја земе добивката.
Во 0.01 посто од случаевите се дешава ова (ама се има десено, не на форумов али на фб има луѓе што постирале слики од тоа па некој им има земено добивка) ама ете има луѓе што уште кријат вакви работи, то е
Прв ред - прва колона последните три цифри на пинот се 059.Дури се мислите за уплатата еве во еден колаж за Февруари/Март
Не се со многу голема уплата ама една просечна Мк плата излезе [emoji1][emoji1][emoji1]
Поздрав и секое добро
Sent from my iPh![]()
one using Tapatalk![]()
Прв ред - прва колона последните три цифри на пинот се 059.
Прв ред - втора колона последните две цифри се 62.
Другите тикети ти се ок, но ова да не ти се повтори - НИКОГАШ!
И гледај сликни некоја буква од "Оператор:" - да си погајџаме како се вика.
п.с. Добар си.![]()
Cekam uste eden tenis na turnir vo italija dali znaete zosto uste ne pocnuva i sto se slucuva