Добивка

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
img20121208215219.jpg

Тhank you, Everton!!!

img20121210011700.jpg

Бреее значи без малограѓанштина ништо не бива во оваа држава! :D Или ај подобро да го дефинирам тоа како љубопитност. :P Секогаш е поинтересно и поважно што има во туѓиот двор отколку во сопствениот двор, така ли? :)

Како прво, не само јас туку гледам и други го покажуваат добитниот тикет без да ја покажат добивката. Дали некој ќе ја покаже добивката на тикетот е негово право. Тоа нема ништо да смени, тикетот е секако добитен. На крајот на краиштата кој курац си ти па ја тебе да ти ја покажувам добивката. :D Да не си ми сметководител? Мое право е тоа дали ќе прикажам. Затоа другпат без глупави цитати од ваков калибар. Ако имаш добитен тикет постирај го, скриј што сакаш твое право си е тоа. Добивката си е солидна, над 1500 е ако толку те интересира, колку точно .!. што ќе кажам. Вкупниот коефициент на тикетот е 2.25 * 1.95 = 4.388, така што мојата добивка изнесува онолку колку што сум вложил помножено со 4.388. :D Ајт сега у .!. доста ти се детали како на тебе, така и на останатите воајери и љубопитни малограѓанчиња кои повеќе ги интересира што има кај комшиите отколку кај нив дома. :D

П.С. Сликан е целиот тикет со тоа што добивката е скриена после, што не ти е јасно. :LOL: Или те копка да дознаеш колку сум добил. Е курац што ќе дознаеш, ебате љубопитниот. :D
Абе дете оти по твоето понашање тоа си,ме заболе мене ти колку ставаш на тикет.Ама чим овде ставаш тикети,се фалиш дека нон сто им фачаш паре,се расфљаш со типови.Па си реков, ред би било да видимо на што суми играш,еве има некој дечки овде ставаат голема пара,респект(y).И ја фачам ,ама ете не ѓи ставам тикетите,од причина,што не играм на големи паре,си играм,колку толку да бидем у чар.и ја моем да лупнем овде тикет,уплатен за 20,50,и да ја скрием уплатата,и што еве демек,јак типуач сум.

Ситно...кажувајте некоја сигурна за утре да ги множам овие :pos:

Attachments

• IMAG0443.jpg
    IMAG0443.jpg
    1,7 MB · Прегледи: 68

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom