Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ок е све тоа,убоо што си фатил,само не ми е јасно ова што ја криеш уплатата,и добивката.што има веза и ако си играл на ситно.Мене некако ми е бес веза,коа више би покажуал тикет,би го сликал целиот тикет..Поздрав до сите што го играа Челзи 0-2 гола.
![]()
![]()
![]()
imalo potenje i na porto,, neznam zasto igrate takvi utakmici so 1.15 na livce so golema uplataКонечно после неколку лоши викенди, Господ ме посака. Али имаше потење, Бока во 90` и некоја го дадоа.
![]()
Ок е све тоа,убоо што си фатил,само не ми е јасно ова што ја криеш уплатата,и добивката.што има веза и ако си играл на ситно.Мене некако ми е бес веза,коа више би покажуал тикет,би го сликал целиот тикет..
Слабо си хипокрит а момак.....ти постираш на тема на којашто самиот наслов е "Добивка" а во меѓувреме збориш како некој од членовите тука бил малограѓанин и љубопитен што сака да ја знае добивката.....ај размисли малце пред да пишеш.Бреее значи без малограѓанштина ништо не бива во оваа држава!Или ај подобро да го дефинирам тоа како љубопитност.
Секогаш е поинтересно и поважно што има во туѓиот двор отколку во сопствениот двор, така ли?
Како прво, не само јас туку гледам и други го покажуваат добитниот тикет без да ја покажат добивката. Дали некој ќе ја покаже добивката на тикетот е негово право. Тоа нема ништо да смени, тикетот е секако добитен. На крајот на краиштата кој курац си ти па ја тебе да ти ја покажувам добивката.Да не си ми сметководител? Мое право е тоа дали ќе прикажам. Затоа другпат без глупави цитати од ваков калибар. Ако имаш добитен тикет постирај го, скриј што сакаш твое право си е тоа. Добивката си е солидна, над 1500 е ако толку те интересира, колку точно .!. што ќе кажам. Вкупниот коефициент на тикетот е 2.25 * 1.95 = 4.388, така што мојата добивка изнесува онолку колку што сум вложил помножено со 4.388.
Ајт сега у .!. доста ти се детали како на тебе, така и на останатите воајери и љубопитни малограѓанчиња кои повеќе ги интересира што има кај комшиите отколку кај нив дома.
П.С. Сликан е целиот тикет со тоа што добивката е скриена после, што не ти е јасно.Или те копка да дознаеш колку сум добил. Е курац што ќе дознаеш, ебате љубопитниот.
![]()
Слабо си хипокрит а момак.....ти постираш на тема на којашто самиот наслов е "Добивка" а во меѓувреме збориш како некој од членовите тука бил малограѓанин и љубопитен што сака да ја знае добивката.....ај размисли малце пред да пишеш.
EDIT: И ако моеш смени ја сликава од рулетов пробуем да се откажам али ко ќе ти ја видам сликава ме копка до максимум.![]()
Тоталка ми ја утна поентата....не беше заради тоа што ти си ја скрил добивката ме боли цеф мене дали некој ќе ја скрие или покаже...беше пошто ја прикажуваш љубопитноста како малограѓанска карактеристика на тема што е направена само поради таа љубопитност. Ајт.Опаааааа уште еден дежурен сеирџија кој повеќе знае за другите отколку за себе.
Па да насловот на темата е добивка, АМА ТОА НЕ ЗНАЧИ ДЕКА МОРА ДА СЕ ПРИКАЖЕ ДОБИВКАТА ДО ДЕНАР!
Тоа значи да постираш добитен тикет и да си бркаш работа. Ама гледам дека ни тоа не може да биде без дежурни мрчачи.
Јас никого не цитирам ако прикажал добитен тикет и при тоа ја скрил добивката. Негово право си е бе тоа.Па затоа и вака реагирав, ајде сега шибај и не се вплеткај дополнително во непотребни проблеми.
Тоталка ми ја утна поентата....не беше заради тоа што ти си ја скрил добивката ме боли цеф мене дали некој ќе ја скрие или покаже...беше пошто ја прикажуваш љубопитноста како малограѓанска карактеристика на тема што е направена само поради таа љубопитност. Ајт.