Добивка

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Dobiten deneska.... Petok je :love:

JJK-Jaro GG 1.60
Kaiserslautern-Sandhausen 1-3+ 2.00
Rosenborg-Sandnes 1 1.25
Helmond-Go Ahead Eagles H2+ 1.80
AGOVV-Emmen GG 1.60
Genclerbirligi-Galatasaray A2+ 2.15
Creteil-Frejus 1 1.50

Uplata: 120 den Dobivka: 4.521.00 den

referee_pics_or_gtfo.jpg

2pp0wvb.jpg

После долго време ставам ливче , не затоа што не сум фатил туку имаше некои членови кои што им сметало нешто а и сами незнаеа што па нејќев да постирам
Не сум тип што се фали ама еве од 8 септември од кога ја отворив сезоната на кладење до сега сум у ќар околу 27000 .
Играм стрикно на 1000-1500 уплата .
Втори лиги не играм , ЛЕ не играм .
Исто така од второ разредниве лиги како денес Норвешка глеам што помалку на тикет уствари најмногу една .
Па така ќе си го пратам ритуалов додека ме служи среќа . Крупнам у евра што е најбитно ( ќе идам на Интер - Милан и ми требаат пари па топ ми доаѓаат ) не се летам .
Во тип на ден ретко пишувам ама ве читам секој ден и кога не уплаќам .
Па ја користам приликава да се заблагодарам на некои членови што даваат убава најава за некоја утакмица што ми е у план да ја играм зашто без да знаат ми имаат помогнато :cool:
Поздрав (y)

2pp0wvb.jpg

После долго време ставам ливче , не затоа што не сум фатил туку имаше некои членови кои што им сметало нешто а и сами незнаеа што па нејќев да постирам
Не сум тип што се фали ама еве од 8 септември од кога ја отворив сезоната на кладење до сега сум у ќар околу 27000 .
Играм стрикно на 1000-1500 уплата .
Втори лиги не играм , ЛЕ не играм .
Исто така од второ разредниве лиги како денес Норвешка глеам што помалку на тикет уствари најмногу една .
Па така ќе си го пратам ритуалов додека ме служи среќа . Крупнам у евра што е најбитно ( ќе идам на Интер - Милан и ми требаат пари па топ ми доаѓаат ) не се летам .
Во тип на ден ретко пишувам ама ве читам секој ден и кога не уплаќам .
Па ја користам приликава да се заблагодарам на некои членови што даваат убава најава за некоја утакмица што ми е у план да ја играм зашто без да знаат ми имаат помогнато :cool:
Поздрав (y)
Свака час друже,него слободно постирај си ти што те боли,оваа тема е за тоа,и не гледам никаков проблем да постираш слике од тикетите.

15et7b.jpg
[/IMG]

Pucaj jako :P
pred 1 nedela bese ova
--- надополнето: 20 октомври 2012 во 03:54 ---
15et7b.jpg

15et7b.jpg
[/IMG]

Pucaj jako :P
pred 1 nedela bese ova
--- надополнето: 20 октомври 2012 во 03:54 ---
15et7b.jpg
Извини ваќе неам лоша намера,ама твое дан е ова,дека ја го видов на нет сегде го имаше поставено.

Свака час друже,него слободно постирај си ти што те боли,оваа тема е за тоа,и не гледам никаков проблем да постираш слике од тикетите.

2z8yidl.jpg

Тера магарето друже , еве да те послушам да постирам ливче (y) . Ми ја поделија уплатата на уште едно ја имам за 200 . Значи за 1200 ми е уплатено .
Утре здравје пак :cool:

Конечно и јас добитен у курафте.

Ливерпул-1
Јунајтед-1
Сити-2
Олимпијакос-1
ПСЖ-1
Баерн-2
Салцбург-1
Барса-2 (додека го чекав крајот,три пати се препотив)
уплата 150,добивка 1800 денари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom