Добивка

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240

После долго време ставам ливче , не затоа што не сум фатил туку имаше некои членови кои што им сметало нешто а и сами незнаеа што па нејќев да постирам
Не сум тип што се фали ама еве од 8 септември од кога ја отворив сезоната на кладење до сега сум у ќар околу 27000 .
Играм стрикно на 1000-1500 уплата .
Втори лиги не играм , ЛЕ не играм .
Исто така од второ разредниве лиги како денес Норвешка глеам што помалку на тикет уствари најмногу една .
Па така ќе си го пратам ритуалов додека ме служи среќа . Крупнам у евра што е најбитно ( ќе идам на Интер - Милан и ми требаат пари па топ ми доаѓаат ) не се летам .
Во тип на ден ретко пишувам ама ве читам секој ден и кога не уплаќам .
Па ја користам приликава да се заблагодарам на некои членови што даваат убава најава за некоја утакмица што ми е у план да ја играм зашто без да знаат ми имаат помогнато :cool:
Поздрав (y)

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951

После долго време ставам ливче , не затоа што не сум фатил туку имаше некои членови кои што им сметало нешто а и сами незнаеа што па нејќев да постирам
Не сум тип што се фали ама еве од 8 септември од кога ја отворив сезоната на кладење до сега сум у ќар околу 27000 .
Играм стрикно на 1000-1500 уплата .
Втори лиги не играм , ЛЕ не играм .
Исто така од второ разредниве лиги како денес Норвешка глеам што помалку на тикет уствари најмногу една .
Па така ќе си го пратам ритуалов додека ме служи среќа . Крупнам у евра што е најбитно ( ќе идам на Интер - Милан и ми требаат пари па топ ми доаѓаат ) не се летам .
Во тип на ден ретко пишувам ама ве читам секој ден и кога не уплаќам .
Па ја користам приликава да се заблагодарам на некои членови што даваат убава најава за некоја утакмица што ми е у план да ја играм зашто без да знаат ми имаат помогнато :cool:
Поздрав (y)
Свака час друже,него слободно постирај си ти што те боли,оваа тема е за тоа,и не гледам никаков проблем да постираш слике од тикетите.

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
[/IMG]

Pucaj jako :P
pred 1 nedela bese ova
--- надополнето: 20 октомври 2012 во 03:54 ---

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
[/IMG]

Pucaj jako :P
pred 1 nedela bese ova
--- надополнето: 20 октомври 2012 во 03:54 ---
Извини ваќе неам лоша намера,ама твое дан е ова,дека ја го видов на нет сегде го имаше поставено.

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Свака час друже,него слободно постирај си ти што те боли,оваа тема е за тоа,и не гледам никаков проблем да постираш слике од тикетите.

Тера магарето друже , еве да те послушам да постирам ливче (y) . Ми ја поделија уплатата на уште едно ја имам за 200 . Значи за 1200 ми е уплатено .
Утре здравје пак :cool:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Конечно и јас добитен у курафте.

Ливерпул-1
Јунајтед-1
Сити-2
Олимпијакос-1
ПСЖ-1
Баерн-2
Салцбург-1
Барса-2 (додека го чекав крајот,три пати се препотив)
уплата 150,добивка 1800 денари.

Kajgana Shop

На врв Bottom