Добивка

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Tnx Lewa. :D

EJ98kcy.png

09SbL8J.png

Последно уредено:
Типико мафија, нели уплаќаш на хрватски :D

На хрватски уплаќам, али не ја преведува главната содржина на тикетот. Само што е одиграно на какви типови. :D Види погоре на тикетите шо играв граници на нба, пишува ''bodova". :LOL:

Иначе каков брз софтвер имаат за апдејт на информации, невозможно е да ги начекаш во живо да им земеш пари при евентуална ситуација на терен. Знаат дека е пенал уште пред да свирне судијата, и одма заклучуват утакмица. :cuc: :cuc:

Последно уредено:
На хрватски уплаќам, али не ја преведува главната содржина на тикетот. Само што е одиграно на какви типови. :D Види погоре на тикетите шо играв граници на нба, пишува ''bodova". :LOL:

Иначе каков софтвер имаат за апдејт на информации, невозможно е да ги начекаш во живо да им земеш пари при евентуална ситуација на терен. Знаат дека е пенал уште пред да свирне судијата, и одма заклучуват утакмица. :cuc: :cuc:
Не се коцкам тука, страв ми е :icon_mrgr: кој ќе го плаќа станот после :pos:

Ама сум влегувал многу пати, кога дојдов вториот пат, имаше еден наш човек шо работеше тогаш тука нема појма дека може да уплаќа на апаратчињата, па пишуваше на ливчето, очи да му испаднат на човек. А одевме со него имаше една добра од Тајланд, сеа не работи веќе па нема желба да уплаќа :D

Не се коцкам тука, страв ми е :icon_mrgr: кој ќе го плаќа станот после :pos:

Ама сум влегувал многу пати, кога дојдов вториот пат, имаше еден наш човек шо работеше тогаш тука нема појма дека може да уплаќа на апаратчињата, па пишуваше на ливчето, очи да му испаднат на човек. А одевме со него имаше една добра од Тајланд, сеа не работи веќе па нема желба да уплаќа :D

Јас сум пријател со турчинот шо работи таму, утре во 10ипол отвара а во 11 ме чека да носам бурек и јогурт да частам за денешната добивка. Се шо е над 50 евра добивка е доручок бурек и јогурт за двајцата. :pos: :pos: Во години човече, живее над кладилницата и мава по 13-14 саати смена скоро секој ден. :LOL:

Баш ме свиѓа системот, човекот шо работи таму служи само за исплата и да дополни хартија во апаратите, друго се е автоматизирано. Зима 2400 евра плата за 80 % од времето да гледа турски серии. :pos::pos:

Океј забегавме темата е за добивки, ќе не бришат. :LOL:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom