Добивка

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
:pos::pos::pos: колкави кругови цртал за секој гол ....а пази, штом влегла текмата не цртал више...

Бај д веј, камо ти круКчиња за тенисот на првиот тикет, м? :D

Абе престанав да го пратам тој и случајно видов дека кам-бек напраил Троицки волот :Д

Пеер логично е штом ти влезе текмата да не ја пратиш поеќе :Д Сфеедно ми беше дали Рома ќе прими уште 6 до крај покрај тие два шо ги прими :Д

Челзи гадовите се извадија со перфектен слободен удар иначе ќе требаше да нацртам кур таму :Д

Абе престанав да го пратам тој и случајно видов дека кам-бек напраил Троицки волот :Д

Пеер логично е штом ти влезе текмата да не ја пратиш поеќе :Д Сфеедно ми беше дали Рома ќе прими уште 6 до крај покрај тие два шо ги прими :Д

Челзи гадовите се извадија со перфектен слободен удар иначе ќе требаше да нацртам кур таму :Д
Пер, ама многу ми се сосмеа што видов необичен ритуал на кружење фатени текми :D иначе и ја штом ги фатам, после кој ги еба не ги гледам, само малку страф ме фаќа дан се деси нешто што би ми ја рачунале со еден квота.

Да си ги трошиш во и за добро. Нека ти стане навика.

Пер, ама многу ми се сосмеа што видов необичен ритуал на кружење фатени текми :D иначе и ја штом ги фатам, после кој ги еба не ги гледам, само малку страф ме фаќа дан се деси нешто што би ми ја рачунале со еден квота.

Да си ги трошиш во и за добро. Нека ти стане навика.
Увек ќе почнам со мало кругче примети таму кај Рома/Барса и после идат кругови ко месечина ебате :Д

Иначе кај фудбаливе ретко тоа али кај тенисите сфе е можно а коа сме кај муабетов чекај да видам Троицки дали е завршена ко шо треба :pos::pos:

За недела дена 50 еу ги правам 450 , not bad .. да се подновиме со една нова клима по дома утре па шта буде...
D8EZ2Or.jpg

om4o5Ip.jpg

yTjEJbq.jpg

11010970_10206882653481429_4735151742043931829_n.jpg

Види види, Бранко Илиевски (тој шо ги води спортските вести на Телма, коментираше и италијанско дури имаше на Телма, интераш е :D) шо фатил. Нека му се множат, браво. :cuc:

Конечно и ја да фатам, ма да ретко уплаќам. Ќе сум зел многу повеќе ако ги оставев 9/9, ама и вака е супер.

Attachments

• WP_20151105_22_33_40_Pro.jpg
    WP_20151105_22_33_40_Pro.jpg
    1,3 MB · Прегледи: 67

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom