Добивка

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Чим си клаваш некни 12 сега 10 а и си фатил, не ќе да е последна сигурно. Ако не влезело, можеби, вака 99% утре пак играш :icon_mrgr:
Абе добро сега...Барем така си ветив уште сабајле кога уплаќав, да влезе ова и од утре макс улог ми е 500 на ден не на тикет, на ден, а и ако не си ставам ред, лимит знам дека пак ќе сјебам деновиве оти понудата се до следниот викенд е БЕДНА. (А и не вреди да се тресам бре како кур у ладна вода на Аргентина со прв состав против Хрватска со играчи од Задар,Славен Белупо,Истра и Осијек , 2-1 со пресврт ебаго...)

GOQ2HHD.jpg

y9FMkpw.jpg

Која среќа ја имав денес тоа е чудо :cuc: На тикетов ја имав Цедевита и Жалгирис да тепаат заедно со Вавринка.., арно ама за Цедевита ме јадеше јанза, та во последен моментум ги бришам и двете кошарки и ги додавам овие две... (Хуеска е ракомет, Шпанија) па на крај да биде - О, хепи деј:vozbud: иако Вавринка ме збудале начисто:eek: (да ја ебам:D)

DSC_0151.jpg П.С. колку се толку се, битно сум добитен :свиркам:

Последно уредено:
Kладење у живо level teach me master :D

Untitled002.png

Имав 200 денари во мене, пишав едно врзано ливче за 50 и влегувам да го глеам тенисот.
Со 150 пишувам Ѓоковиќ да ги земе 3 и 4 гем од прв сет.

Untitled001.png
Oва е Нишикори да ги земе 2 и 3 гем во втор сет.
Почнува втор сет, Ѓоковиќ во страшен налет, прави брејк во втор сет, освојува 6 гема по ред, на прв сервис имаше 100 % освоено поени, на втор 95 %. Па си викам можно е да падне, го пробав на 150 ова и Ѓоковиќ почна со дупли грешки и неизнудени :D
Untitled00.png

На 2-2 у втор сет, беше 7,5 коефициент, додека уплатив падна на 6. И ова на 200 уплата.

Последното не го сликав, на почетокот на трет сет Ѓоковиќ сервира и 15-40 за Нишикори во првиот гем на сервис на Новак, си викам дури и да го земе гемот Нишикори, наредниот гем ќе нападне Новак. Го стаив 2 и 3 гем да земе Новак, на 4,5 коефициент на 300 уплата.
Околу 5500 излегоа чисти.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom