Добивка

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе носеше 20000 ама стигнав во кладилница во 6 и 15 секунди,ги имав Украина 2+ цела и Англија азиски хенд. 1

Прегледај го приврзокот 106962
Добар избор, но:
Ова е една работа која глеам не ја сфаќаат многумина. Имено, кога веќе си ставил 8k, зошто се блесавиш со 1.10?
Наместо тоа да си ставел 8,3k само на 1.9, потполно иста добивка ќе си имал, а една утакмица помалку.

Работава е, зашто кога више ставаш 8k, заради само 0,3k, да ја чекаш Шпанија, која во периодов, се резили од време на време.

Последно уредено:
20141115_204644.jpg

Ми тргна викендов :)))

Добар избор, но:
Ова е една работа која глеам не ја сфаќаат многумина. Имено, кога веќе си ставил 8k, зошто се блесавиш со 1.10?
Наместо тоа да си ставел 8,3k само на 1.9, потполно иста добивка ќе си имал, а една утакмица помалку.

Работава е, зашто кога више ставаш 8k, заради само 0,3k, да ја чекаш Шпанија, која во периодов, се резили од време на време.
Добро шефе ти се слушаш,кога ќе ставам волку пари нареден пат ќе те прашам кој утакмици да ги играм.

Добро шефе ти се слушаш,кога ќе ставам волку пари нареден пат ќе те прашам кој утакмици да ги играм.
зошто не си разгледал во другите кладилници, јас пред да почне ја уплатив на 2 коеф во плеј ин, не е мала разликата од 1.8 на 2 посебно кога ставаш големи пари.

LoL, не е тука муабетот за его трипови.
Поентата е дали тебе лично ти личи логично тоа што ти го реков или не?

LoL, не е тука муабетот за его трипови.
Поентата е дали тебе лично ти личи логично тоа што ти го реков или не?
Зарем не би ставил утакмица која ќе ти носи 1000ка повеќе која е 100% сигурна?

Ох, па ти не си ме ни разбрал што ти зборам....
:facepalm:

Цепај даље, немаш гајле. Добар си!(y)
Убаво те разбрав,сум требал повеќе да ставам за да не ја играм Шпанија така?

Значи другпат кога ќе сакам да ставам за 50ден. 6 утакмици,ќе ставам 1000ка на една,пошто имам повеќе шанси да добијам без разлика дали имам 1000ка во мене,ќе се позајмам ако треба ;)

И на крај краева што се замарате кој како игра

Убаво те разбрав,сум требал повеќе да ставам за да не ја играм Шпанија така?

Значи другпат кога ќе сакам да ставам за 50ден. 6 утакмици,ќе ставам 1000ка на една,пошто имам повеќе шанси да добијам без разлика дали имам 1000ка во мене,ќе се позајмам ако треба ;)

И на крај краева што се замарате кој како игра
Твојов случај со 8к, или 8,3к ама со една, наместо две утакмици, не е воопшто ист со ова што го зборуваш: "Значи другпат кога ќе сакам да ставам за 50ден. 6 утакмици,ќе ставам 1000ка на една,пошто имам повеќе шанси да добијам без разлика дали имам 1000ка во мене,ќе се позајмам ако треба". Не е уопште исто.

Не се замарам, само давам совет. Инаку, секој, па и ти, има право да игра како сака.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom