Добивате 10 милиони евра, како ќе ги потрошите?

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување
Се преселувам во Енглеска,поточно во Бамбер и го кревам лека полека Бамбер Бриџ кон фудбалските височини,на врвот на Европа !!!

Ќе направам доверба 24 договор на Т-Мобиле, може и ќе треба да доплатам нешто пред да заврши договорот...

Дефинитивно 1 милион би донирала, 3 за трошење реновирање дома ти реков ми рече, останатите на банка да им тече камата :)

Би ги инвестирал во сопствен бизнис кој hopefully ќе резултира со повеќе милиони на подолг план.

Со парите би си средил за државјанство за себе и за најблиските во Канада на пример,си правам некој огромен ранч,пазарувам 10 служавки,која од која,како Гергана од БГ и си гледам Лига на шампиони

Ќе ги поклонам на моите родители, тие најдобро знаат што треба да им правиме...

Аиих имало и ваква тема :D

10 милиона туу мајсторе ... милион пати сум размислувал поготово додека се олеснувам :icon_mrgr:

1.Сигурно отварам 2 кафича и ресторан и 5 шлепера да ми вртат низ европа.

2.Стан во карпош/тафталиџе и аеродром, куќа на водно и 2 викендици (едната маврово, другата би размислил)

3. Range Rover, Mercedes E 220 cdi 2012

4.Пола милион на другарите и фамилија

5.Нека чекаат Nike,Adidas и модниве брендови

6.Би прошетал скромно низ Европа

7. 1милион на сметка на ФК ВАРДАР!!

Аиих имало и ваква тема :D

10 милиона туу мајсторе ... милион пати сум размислувал поготово додека се олеснувам :icon_mrgr:

1.Сигурно отварам 2 кафича и ресторан и 5 шлепера да ми вртат низ европа.

2.Стан во карпош/тафталиџе и аеродром, куќа на водно и 2 викендици (едната маврово, другата би размислил)

3. Range Rover, Mercedes E 220 cdi 2012

4.Пола милион на другарите и фамилија

5.Нека чекаат Nike,Adidas и модниве брендови

6.Би прошетал скромно низ Европа

7. 1милион на сметка на ФК ВАРДАР!!

10 милиони и ти дизел ли ќе возиш?

Ќе си купам 8 099 340 фунти

Ќе бидам Huell на неколку секунди. Минути. Потоа најверојатно ќе ме разбудат оти сум закаснал за на испит.

Ke investiram za spomenici vo Skopje falat krokodili vo Vardar :/

Sent from my Vodafone Smart II using Tapatalk 2

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom