Добар задник вс Големи Гради

• Креатор на темата Креатор на темата xxixka
  • Време на започнување Време на започнување
Розеви пупки на млечно бели гради, не поголеми од крушки, чиј мирис попримил од мирисот на некоја женска купка и омекшивач помешано.

Или кратко кажано, љубов во најчиста форма. Млечно бели цициња се лудило, а газ има секоја. Некоја поголем, некоја помал, али цицињата се тие што и ја даваат женственоста.

Или кратко кажано, љубов во најчиста форма. Млечно бели цициња се лудило, а газ има секоја. Некоја поголем, некоја помал, али цицињата се тие што и ја даваат женственоста.
Фала богу нормално мушко!

Постои некоја магија у облините(контурите) генерално....не станува збор за големина....пример:
1017+day11+railey+beachRR.jpg

Постои и ова на пример:
1896729_125fd4d72d546c6b9301424e65bf7f57_640x640.jpg

Прошли пут влезе една муштерика у канцеларија, без прслук....малечки цициња има, слабичка е ама срцка е. Абе мозок ми исчуре, кога се наведна дури пупката и ја видов.

Постои некоја магија у облините(контурите) генерално....не станува збор за големина....пример:
1017+day11+railey+beachRR.jpg

Постои и ова на пример:
1896729_125fd4d72d546c6b9301424e65bf7f57_640x640.jpg

Прошли пут влезе една муштерика у канцеларија, без прслук....малечки цициња има, слабичка е ама срцка е. Абе мозок ми исчуре, кога се наведна дури пупката и ја видов.

Едвај си чекал да одиш у ве це, за да :drk::drk::drk:

Имам едно ВЦ надвор...врата му искршив со нога :pos:
Автоматски споено мислење:

@Sasa Ilic лежам еднаш на фотеља на работа и на снапчат ми пушта некоја слика од цицки па после кратко видео како бута едно поникловано дилдо а она у канцеларија додека на телевизор нешто на француски се пљампа. Јаоо човече ми се дигна хахахх и заѕвонив и се гледаме на камера...некоја милфица беше, среќа имам камери од надвор и никој не влезе :pos:

Последно уредено:
Зошто сите приказни ти започнуваат со "си лежам/седам јас на работа"? Ако има слободно место пиши. :ROFLMAO:

Тоа ми е најдобар момент, барем си признаваш. :lolzz:

Вие мушките секогаш имате посебна врска со цициња, а за газ тоа може многу лесно у друг правец да ве однесе.
Буразер Боди може да го однесе само у еден правец. Шупак.
Какво веце бе. На лице место там на фотељата.
Зошто сите приказни ти започнуваат со "си лежам/седам јас на работа"? Ако има слободно место пиши. :ROFLMAO:

Затоа шо фино лепо буразерчето ли леже на работа. Да не му љубомореш случајно? :cautious:

Иначе буразерке @Луси_Лу. Си обожаваме ние цициња фино лепо како и газиња, има и темичка кај си постираме и цициња и газиња женски и разбира се дека сакаме една женка да има и добри цициња и добар гз,
АЛИ оваа тема подразбира коа би се нашле у ситуација да една женка има само добри цициња или добар газ у тај случај повеќето ние буразери бираме добар газ со мали цициња наместо добри цициња со рамен гз (како твојо) ;)
И разбира се по хиљадити пут, ово не важи за буразер @Bodhidharma.

Едит:
https://forum.kajgana.com/threads/Цицки-за-златен-медал.64625/post-9090907
Видите го воа газе. Срце :brlav:

Последно уредено:

По некад и работам, еве пред два дена сам бев на работа два тона роба префрлив сам...кичма ме фати, се погаѓа по еден ден до два у месецот :D
П.С. Се погоди среќен ден од друга страна едни глуперди ме частеа 50 евра :D
Автоматски споено мислење:

Какво веце бе. На лице место там на фотељата.
Преферирам quick standing по некад криза ако ме фати уште сабајлечки, ако видам некое гзе како срцево :LOL:

Последно уредено:
По некад и работам, еве пред два дена сам бев на работа два тона роба префрлив сам...кичма ме фати, се погаѓа по еден ден до два у месецот :D
П.С. Се погоди среќен ден од друга страна едни глуперди ме частеа 50 евра :D
Оди на масажа нека ти ја средат кичмата. А може и ти ќе средиш некоја дупка. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom