Добар задник вс Големи Гради

• Креатор на темата Креатор на темата xxixka
  • Време на започнување Време на започнување
Луси ми кажа пред време, си имаме ние на ти го дај ми го....
Лелее брат шо збориш бе ?? Не ребрала цело време?? Кој кринџ човече сеа се јача дека нешо курташак играла со нас... Оф лелееее гет а факинг лајф девојко ,жено, мужу, покемону, нинџа желко шо и да си

Лелее брат шо збориш бе ?? Не ребрала цело време?? Кој кринџ човече сеа се јача дека нешо курташак играла со нас... Оф лелееее гет а факинг лајф девојко ,жено, мужу, покемону, нинџа желко шо и да си
Еве цела ојачана сум, бицепс, трицепс не си свесен кој буст ми се направи.

Луси ми кажа пред време, си имаме ние на ти го дај ми го....
Не се вади буразерче. И ти наседна. Едино те ваде твојото мото: "ќорава, саката дупка да има" :D
Е да бее, педери не напраи...
Луси ве измота како авијонска сајла. Како на рингишпил, тобоган ве извози, течноста у мозоко ви се испомеша, исповраќате се од гадење.

Ти не ја знаеш народната, кој со Луси тикви сади краставици му се раѓаат :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom