- Член од
- 12 февруари 2014
- Мислења
- 7.976
- Поени од реакции
- 25.639
Вие мушките секогаш имате посебна врска со цициња, а за газ тоа може многу лесно у друг правец да ве однесе.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вие мушките секогаш имате посебна врска со цициња, а за газ тоа може многу лесно у друг правец да ве однесе.
Во право си, денес е оќ да си геј или би, еве и тоа со бројки.Прегледај го приврзокот 268731
Еве некој показател.
Розеви пупки на млечно бели гради, не поголеми од крушки, чиј мирис попримил од мирисот на некоја женска купка и омекшивач помешано.
Фала богу нормално мушко!Или кратко кажано, љубов во најчиста форма. Млечно бели цициња се лудило, а газ има секоја. Некоја поголем, некоја помал, али цицињата се тие што и ја даваат женственоста.
Постои некоја магија у облините(контурите) генерално....не станува збор за големина....пример:
![]()
Постои и ова на пример:
![]()
Прошли пут влезе една муштерика у канцеларија, без прслук....малечки цициња има, слабичка е ама срцка е. Абе мозок ми исчуре, кога се наведна дури пупката и ја видов.
Имам едно ВЦ надвор...врата му искршив со ногаЕдвај си чекал да одиш у ве це, за да![]()
Буразер Боди може да го однесе само у еден правец. Шупак.Вие мушките секогаш имате посебна врска со цициња, а за газ тоа може многу лесно у друг правец да ве однесе.
Какво веце бе. На лице место там на фотељата.Едвај си чекал да одиш у ве це, за да![]()
Затоа шо фино лепо буразерчето ли леже на работа. Да не му љубомореш случајно?Зошто сите приказни ти започнуваат со "си лежам/седам јас на работа"? Ако има слободно место пиши.
Тоа ми е најдобар момент, барем си признаваш.![]()
Искрено да.Затоа шо фино лепо буразерчето ли леже на работа. Да не му љубомореш случајно?![]()
По некад и работам, еве пред два дена сам бев на работа два тона роба префрлив сам...кичма ме фати, се погаѓа по еден ден до два у месецотЗошто сите приказни ти започнуваат со "си лежам/седам јас на работа"? Ако има слободно место пиши.
Тоа ми е најдобар момент, барем си признаваш.![]()
Преферирам quick standing по некад криза ако ме фати уште сабајлечки, ако видам некое гзе како срцевоКакво веце бе. На лице место там на фотељата.
Оди на масажа нека ти ја средат кичмата. А може и ти ќе средиш некоја дупка.По некад и работам, еве пред два дена сам бев на работа два тона роба префрлив сам...кичма ме фати, се погаѓа по еден ден до два у месецот
П.С. Се погоди среќен ден од друга страна едни глуперди ме частеа 50 евра![]()