До колку саат навечер имате излез?

• Креатор на темата Креатор на темата MaLe4kA
  • Време на започнување Време на започнување
Пффф не знам,не ми ограничиле...Али до кај 1:30 најкасно си доаѓам дома,поради друштвото:wink:

Според моите до 02:00 е доволно, се случува да каснам ама да бидеме реални и повеќе да се останува не е интересно веќе.:toe:

Според моите до 02:00 е доволно, се случува да каснам ама да бидеме реални и повеќе да се останува не е интересно веќе.:toe:
Муабетов ме потсети на приказната со лисицата и грозјето што не можела да го скинее, па се тешела дека е кисело:wink:

До 6 сабајле (=

не бе, до кога се сите до толку и јас... не сум бил ограничуван

До 3.После 3 почнуваат да звонат телефоните,и мајка ми ме моли да си дојдам дома пошто и се спие,а не легнува додека не си дојдам дома...така да гледам ако можам да со дојдам порано,да не си ја мачам мамичка.:):):)

па си доаѓам од 3 до 4 часот тој период најчесто, навика ми е и мислам дека е доволно, таман :pipi:
само еднаш ме имаат казнето зашто касно сум си дошла бев трета година и мајка ми околу 5 саат ми јавува и вика кај си тииииии :nerv: :)

И јас немам ограничувања... туку друг ми е зборот кај бе ти Чомбе со 7 годинки ке скиташ без ограничувања :pos2::pos2:

И јас немам ограничувања... туку друг ми е зборот кај бе ти Чомбе со 7 годинки ке скиташ без ограничувања :pos2::pos2:
А бе знаеш, како ќе си ја наредиш така :helou:

Па дома се прибирам 3-4 зависи кога како..зависи кај сум и со кој.. и да зависи како си минам.. еднашка еден петок со другарка ми малце заглавивме и си одам у 10 за 6 сабајлето дома...слегнувам од таксито и го гледам тато оди на работа.. хехех

неограничен излаз, само им смета на старциве нашето шетање после 00 дека на времето нели не било така, сеа пред 00 нема ништо интересно башка и свирките почнуваат после 1 така да...

ае неам некое ограничување само ми велет дојди побрзо а ја ок(демек) а инаку покасно од 2- 2 ипол не останвам тогаш си одам...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom