До колку саат навечер имате излез?

• Креатор на темата Креатор на темата MaLe4kA
  • Време на започнување Време на започнување
do 1 saat lol.... do moderatorite: izmenete go imeto na temata (Za pomali od 15) До колку саат навечер имате излез? 1 be c c c

Неограничен.Ама веке подолго време ми е досадно надвор,па си одам дома до кај 11-12.
Кога ме ограничуваа порано,се молев да помине уште малку време,па да можам да испагам колку сакам,а кога дојде тоа време,не ја користам слободата воопшто.:toe:

Неограничено... и многу ми е мило поради тоа! Кога бев помала и кога ми беше ограничено (на пример до 1 саат во прва година) се сеќавам какви фрки се дешаваа:pos: Ќе искочиме од дискотека и трчаме накај такси ко луди :pos: У втора година имав излез до кај 2 ама од распустот за трета станав слободна ко птица... Топ ми е. Ако морам да се секирам за пари, за пиење, за цигари, за друштво и за убаво поминување, барем во колку саат ќе се вратам ми е едно гајле помалку =)

Jas izleguvam sekoj petok i sabota. Vo petok do 3. Vo sabota do koga sakam.....

od 12 godini bef do 2.30...i nekako toa vreme ne mi beshe trgnato oficijalno do 2ra godina mislam se tuka pa tuka (ko demek, ako nekogas se zacekuvafme so tatko mi jas si idam doma u 7 sabajle a on na rabota odi i nishto ne mi vikase ke me bakne ke mi rece kaj bese kako si pomina, i tolku). nishto ne mi vikale od nikogas, posebno poshto koga i da si dojdam spijat. ali kako sto rekoa drugite, dzabe mi beshe bez drustvo. jas na 12 godini do 2.30 a drugite do 11. ali posle od koa pocnaa drugarkite da gi pustaat do kasno, premina vremeto poleka 3, pa 4, pa 5, pa 6 i na krajot pazarno vreme.

od 12 godini bef do 2.30...i nekako toa vreme ne mi beshe trgnato oficijalno do 2ra godina mislam se tuka pa tuka (ko demek, ako nekogas se zacekuvafme so tatko mi jas si idam doma u 7 sabajle a on na rabota odi i nishto ne mi vikase ke me bakne ke mi rece kaj bese kako si pomina, i tolku). nishto ne mi vikale od nikogas, posebno poshto koga i da si dojdam spijat. ali kako sto rekoa drugite, dzabe mi beshe bez drustvo. jas na 12 godini do 2.30 a drugite do 11. ali posle od koa pocnaa drugarkite da gi pustaat do kasno, premina vremeto poleka 3, pa 4, pa 5, pa 6 i na krajot pazarno vreme.
ехеее ја на 12 години до 10.30 дома бев

Oд 5 до 8 одд до 2:00h а од 1год до колку сакам!:vozbud:
Ама сепак Струмица е помал град и нема каде да се изгубиш или недај боже да ти се случи нешто полошо досега мене ми се нема случено, а не ни сакам да ми се случи.:nesvest::pop::pos2:

Звиси од то кога ќе му се приспие на старите...:pos2:

E pa... Cek prvo da se nasmeam..
Koga ke mi recat doma, dojdi si na vreme, eve od 12 godini ne gi slusam.. Se pribiram koga sakam, izleguvam koga sakam.. Taka da.. Mnogu cesto ne sum doma.. T.e. vo ona mesto koe treba da go vikam doma

подолго време не сум бил ограничен, обично си идам кај 3 навечер, а ми се случува и повеќе да поседам па и до 5 и 30.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom