До колку саат навечер имате излез?

• Креатор на темата Креатор на темата MaLe4kA
  • Време на започнување Време на започнување
кога сакам излагам, кога сакам се враќам, и по 2 дена може да ме нема дома, само да се најавам каде скитам

do koga sakam neogranicen izlez e sea fala bogu da ne preteram.....obicno se vrakam doma do 4 i pol togas i veke zavrsuvaat zabavite! i da sakam nema kaj da odam posle pa mora doma :)

Kaj mene doma koo ke izlezam site kleknuvat pred sveta bogorodica i se molat da ne se vratam...ziva napast sum :D
hehe PozdraV

Неограничен али пак си се контролирам да не претерам.Поздрав

До кога сакам имам излез :)

Ама кај три и пол, четири, мајка ми почнува да ме замара понекогаш :)

минатиот петок се вратив у 3 сат дома..и мајка ми почна да вика како и секогаш..., ама тука јас згресив па и ја почнав да викам..., и ете ти сега денеска ми рече ако не се вратам до 1 сат ке го стави клучот на вратата и нема да влезам внатре...ете тоа ми е кога сакам многу да се карам...лол

па неограничен излез имам, и дома се враќам околу 4 сатот, обично, некогаш знам и порано да се вратам, некогаш ќе ме нема и цел ден после. ништо не ми кажуваат, само понекогаш тато знае нешто да каже ако имам работа следниот ден за порано да станам

Па ...од дома имам неограничен излез...а од мене зависи некогаш ако е интересно може и сабајле да ме најде.... а ако нема ништо интересно може уште во 12 да се вратам дома.:toe:

bravooooooo:aplauz:super!zavisi od zabavata i od nejzinoto vremetranje.nemozam i a nekam da skitam neograniceno.ama se slucuvalo da ne bidam doma po celi denovi(samo za spienje)i sekako imase eden ton zabeleski.have fun:vozbud:

До 2 сатот ама со 1 повик неограничен станвит:party1: !!!!

Pa zavisi od toa kako sum raspolozena .Ako ima dobra zabava ostanuvam do pokasno, a ako nema normalno deka nema taka tamu da dremam ke si odam doma i ke si legnam ..........

Имам ограничен до 1:30... Сепак во Тетово живим и опасно е после 1 саат да се скита на улици

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom