До колку саат навечер имате излез?

• Креатор на темата Креатор на темата MaLe4kA
  • Време на започнување Време на започнување
Од петоков навака повеќе немам излез :(

моите само ми викат дојди си по рано а се прибирам дома кога сакам најчесто 3

Pa ne sum ogranicen vo izleguvajneto ama sepak treba da se ima mera koga se pribirash doma da ne bide preterano 5-6-7 nautro... mi se slucilo i togas da se vratam doma ce povikaat malce ali toa e ...

Ако дојдам касно навечер т.е. рано насабајле кај 5-6 нема да се чудат али ако дојдам кај 11-12 навечер е тогаш одма сум згрешил нешто... Изгледа не ме сакаат дома да им седам :)

Паа неам баш некој ограничено време..ама кај 2:00, 2:30 Сум дома..

Znaci jas najstaromoden od tuka... Gledam devojki od 14 godini kako izlevale do 6 saato sabajle, a jas ... 9 u krevet =))

navercer setam do 2 casot a inace posle ne odam doma tuku se zbirame drustvo i sedime nekade u nekoja maala i si ja praime interesno...pa cesto pati me naoga 3-4 casot.. :)

Официјално кажано, околу 1, 1 и пол .. Ама летово се враќам 2, 2 и нешто, зависи кај сум излезена.

so ogled na toa deka iam 17, najkasno sto mozam e 24:00 so isklucok na petok i sabota

Кога имав јас 17 седев до 3 најчесто а ми се имаше десено еднаш и во 5 а некогаш и си излегував и во 00:00 додека оак сега ... е истото :) ако се вратам покасно ќе повикаат али пак како ништо да не било. Не е работата до колку сатот туку дали имаат доверба во тоа што го правиш. Кај мене е така и ете сега за сега ги немам изневерено.
Ми текнува пред една недела колку сум се смеела со мајками. Си идам јас во 04:30 надвор веќе обденато и слушам како мајками станува изнервирана и па уште нестаната се дери. Минатата вечер пак да ти имало гости и се што се извалкало не се измило. И мајками станува вика дали вика и на крај вели цитирам: сега како под казна ќе ги измиеш чашите во мијалникот:pos::toe:

одсекогаш мама и тато ми викаа:дојди си кога сакаш, само немој да бидеш пијана, издрогирана или трудна!:)е, јас пошто сум фина ќерка, само првиот џокер го искористив и си го фурам животот ноќен до кога сакам:):):):)

Моите имаат доверба во мене, никогаш не сум им правел проблеми, па ни тие на мене не ми прават околу излегување, сега преку лето излегувам речиси секој ден околу 22:30 часот, а дома се прибирам околу 3 а понекогаш и подоцна...

Abe iam izlez do koga sakam ama od 1.30 e glupo pa moram da si odam doma

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom