До колку останувате навечер?

• Креатор на темата Креатор на темата Nemorosus
  • Време на започнување Време на започнување
До кога ме караат очите..кога ке осетам досада или умор одма легнувам

прилично касно т.е рано посабајле :) ако се заиграм кантер или па загледам некој филм знам да останам и до 6 сабајле.. не еднаш ми се има десено комшиите што се прва смена да ги испратам на работа или оние кои се 3 смена да ги дочекам :)

во зависност од која смена сум на работа
ако сум прва тогаш мора да си легнам пред 22, ако сум втора (тогаш сум дојден после 22) може и цела ноќ
...
некогаш зависи од уморот :)

До кога имам друштво за муабетење + еден час за вежбање пред спиење :)

Докај 1-2, иако алармот ми е наместен во 9 па колку сака нека ми се спие...казна ми е тоа и опомена да не останувам до касно....(и не помага баш методов:tapp:)

Јас пак рано легнувам. Многу рано. Накај 5-6. :)

Накај 2-3 часот по полноќ... некогаш и 4 ме фаќа.

дури навечер не стане насабајле

Ретко излегувам, еднаш-два пати месечно, ама додека не ме раздени не си идам. Оти тешко е кај си матен па уште у темница да си одиш накај дома :)

Јас сум ноќно врапчиште!:D
Секој ден различно легнувам, затоа што имам еден куп обврски, и од тоа како ќе ги завршам ми делува на тоа во колку ќе си легнам!
Представува проблем, и морам да го решам, односно да си го избалансирам спиењето и воопшто денот, затоа што еве ме сега, дојдов до степен исцрпување!....
Иначе подобро функционирам ноќе!

Некад не легнувам цела вечер и цел ден:facepalm:а најрано што сум легнал било03.00:Dпа вие сега сами проценете дал сум нормален:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom