До кога Велес ќе се срами со Аце Коцевски?

• Креатор на темата Креатор на темата Milena Veles
  • Време на започнување Време на започнување
Gledam i se cudam, veke i samite se gubite, pa samo napagate bez argumenti.Ace Kocevski gradot Vi go napravi najdobar vo Makedonija. A Goran Petrov,jas seuste ne vidov barem nekoj da pise koje toj i za sto doprinel vo Sobranie za vasiot grad.
Da, znaete sami deka ni so maliot prst ne se pogrizil za vasiot gad,zato neka prodolzi da spie vo Sobranie, a Ace Kocevski sekako ke pobedi vo Veles.
Тање едно е да дојдејш си да се прошеташ по велес и да ја видиш единствената улицата која уредена (фасладирана) а друго е да живееш по уличињата кои сеуште се од калдрма а навечер нема ламби по истите тие уличиња е друго и за тебе неискусено. Според тебе може и Скопје го доби она што му беше ветено од трифун ако, како што викаш, Велес е најдобар град во Македонија.

не верувам да те банирале за ништо сигурно има причина...а оваа тема само за велесани ли е???
да не е и форумот за велешани само???

тука се сложувам,човекот направи што можеше:smir:

едноставно не си компетентен за оваа тема ... тоа е се ..
направи што можеше ?? а од кај знаеш ти шо сме барале а што направил, што можело, што неможело?? ова е локален проблем со локална тематика затоа уживај ...

ПС: ме кикнаа од темата за заев затоа шо спомнав дека покрај се што направил Заев направи и нешто друго 8милионско ... за кое го аболицираа ... ако беше невин ќе докажеше ...:smir:

едноставно не си компетентен за оваа тема ... тоа е се ..
направи што можеше ?? а од кај знаеш ти шо сме барале а што направил, што можело, што неможело?? ова е локален проблем со локална тематика затоа уживај ...

ПС: ме кикнаа од темата за заев затоа шо спомнав дека покрај се што направил Заев направи и нешто друго 8милионско ... за кое го аболицираа ... ако беше невин ќе докажеше ...:smir:
ок нема да ве замарам вие дискутирајте слободно не се мешам:helou:

Велес не е најдобар град во земјава!!Прогласен за најдобар град двапати по ред е Валандово, а Велес не е ни меѓу првите.Затоа ве молам да не се пишуваат неточни и непроверени информации со кои само се сака да се добие нешто.Овде само факти се потребни. А не само едно исто да се пишува.

еве иако реков не се мешам ама веќе два дена сум во велес чунки барав прошка од баба и дедо оти сулфурот им го изгорев-па 7 дена бев затруен од умот....ама да не одам оф топикпа да ги кажам моите импресии.
како прво на повеке места се шири ареа а и после мало мовче има...приметив и дека многу дуќани се затвараат(ама со почит има нова дискотека и добра е-овај екс ана марија кај шо забавачиња чекаа роденден и со тепачки докажуваа кој е поцивилизиран)разговарав и со појке пријатели па не ја кријат разочараноста ОД ГРАДОТ-никој не го спомна коцевски-едноставно ке си гласат за нивниот кандидат(не ги прашав за кој а и не ме интересира) тие се разочарани од безработицата во градот а не зборат за споменици или друго не им важно:smir:

еве иако реков не се мешам ама веќе два дена сум во велес чунки барав прошка од баба и дедо оти сулфурот им го изгорев-па 7 дена бев затруен од умот....ама да не одам оф топикпа да ги кажам моите импресии.
како прво на повеке места се шири ареа а и после мало мовче има...приметив и дека многу дуќани се затвараат(ама со почит има нова дискотека и добра е-овај екс ана марија кај шо забавачиња чекаа роденден и со тепачки докажуваа кој е поцивилизиран)разговарав и со појке пријатели па не ја кријат разочараноста ОД ГРАДОТ-никој не го спомна коцевски-едноставно ке си гласат за нивниот кандидат(не ги прашав за кој а и не ме интересира) тие се разочарани од безработицата во градот а не зборат за споменици или друго не им важно:smir:

Браос и добили прошка од баба ти и дедо ти ? А друго шо да правиме бе брат на пензионерите не им се докажува дека има и други освен Аце Коцевски и Горан Петров,ѓоа едно време било еднопартиски систем па сме отишле на поарно сеа сем Дво партиски систем хехехех поздрав до сите не партиски војници и слободоумци.

P.S Најново да ве известам да не не сте знаеле Партискиот војник (Киро Камчев) кој ни крановите од Топилница неможат да го кренат, џабе беа и тие спектакуларни апсења и кривични пријави им го зема на Пензионерите - Пензионерскиот дом (ради објаснување станува збор за домот кај Хотел Вила Зора) и на Борците - Боречкиот дом кој се наоѓа на исто место . Им го узурпира на луѓето домот кој е во сопственост 60% на Сојузот на Борците, а 40% на Сојузот на Пензионерите. Сакафте повеке партиски систем еве ви го сеа.
Во следонто известување следи и за Аце Коцевски и дервен :D
ТУ БИ КОНТИНУЕД :D:D

Браос и добили прошка од баба ти и дедо ти ? А друго шо да правиме бе брат на пензионерите не им се докажува дека има и други освен Аце Коцевски и Горан Петров,ѓоа едно време било еднопартиски систем па сме отишле на поарно сеа сем Дво партиски систем хехехех поздрав до сите не партиски војници и слободоумци.

P.S Најново да ве известам да не не сте знаеле Партискиот војник (Киро Камчев) кој ни крановите од Топилница неможат да го кренат, џабе беа и тие спектакуларни апсења и кривични пријави им го зема на Пензионерите - Пензионерскиот дом (ради објаснување станува збор за домот кај Хотел Вила Зора) и на Борците - Боречкиот дом кој се наоѓа на исто место . Им го узурпира на луѓето домот кој е во сопственост 60% на Сојузот на Борците, а 40% на Сојузот на Пензионерите. Сакафте повеке партиски систем еве ви го сеа.
Во следонто известување следи и за Аце Коцевски и дервен :D
ТУ БИ КОНТИНУЕД :D:D

добив проска инаку...а ова стварно не е фер за пензионериве...па треба мајка му еднас за секогас да се почитуваат сопственички права..АМАН САКАМЕ РАЗВОЈ а не се знае кој јаде кој пие...треба судииве да носат пресуди како таа за славија АД каде фирмата им се врати на работниците-штета што некои остареа чекајќи...ама така треба-кој направил превара има установа да ги згрижи тие....инаку социолошки ако анализираме...мене ми е преку глава од тоа кога бесе тито бесе вака..па вака...или поточно нема земја како македонија-мечтаат кон минатото и најлошо НЕ МОЗЕС ДА ИМ ДОКАЖЕС ШТЕТА:helou:

добив проска инаку...а ова стварно не е фер за пензионериве...па треба мајка му еднас за секогас да се почитуваат сопственички права..АМАН САКАМЕ РАЗВОЈ а не се знае кој јаде кој пие...треба судииве да носат пресуди како таа за славија АД каде фирмата им се врати на работниците-штета што некои остареа чекајќи...ама така треба-кој направил превара има установа да ги згрижи тие....инаку социолошки ако анализираме...мене ми е преку глава од тоа кога бесе тито бесе вака..па вака...или поточно нема земја како македонија-мечтаат кон минатото и најлошо НЕ МОЗЕС ДА ИМ ДОКАЖЕС ШТЕТА:helou:

Хехехехее јака ти е ваа со докажувањето, се убаво брат али правосудниот систем не ни работи како шо треба шо е и факт покрај вакви случаеви.:pos2:

макатастрофа е..нели имасе случај со прикривање на некои убици...стета за правосудниот систем...во франција мислам дека на судија идат 50000(знаци повекето македонски градови со по 1 или еве 3 судии вредни би функционирале) грагани а кај нас и на 10 не мозат спорот да им го решат:helou:

Jас побарав од модераторот а кое можно да постави анкета на оваа тема.Иако моментално се смета дека Велес ке заврши со 3- 0 за кандидатите на Вмро!

Фала за анкетата! Еве линк од темата со анкета.
http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=35834

Утре митинг има на Вмро во 20:30 а во Недела има во 20:30 на СДСМ (max 500 луѓе) :)

Утре митинг има на Вмро во 20:30 а во Недела има во 20:30 на СДСМ (max 500 луѓе) :)
од кои 250 ке носат од скопје!

До кога спортот ке се срами со Аце коцевски!?
stadion.jpg

слики од она што некогаш беше градски стадион.

Ace Kocevski nikogas ne se grizel za sportot vo veles i9 za sportskite drustva. Sekogas im velese deka opstinata nema dovolno pari da im pomogne da odat na megunarodnite festivali a ovaa godina imase pari za nova godina da potrosi preku 10 000 evra pa sega kazete mi dali e ova prav izbor za tatko na gradot

Мислам дека морам да го кажам ова, денес кога ја видов листата за советници на ДПМНЕ во Велес, а и затоа што вечерва имаа митинг повторно во градот на гемиџиите.
Ако ги исклучам еден двајца кандидати за советници тогаш можам да кажам дека повторно Македонија ќе биде предадена и водена во погрешни води.
Имено меѓу првите 10 добитни места пола и повеќе се бугарофили, продадени души кои беа од сфитата на Љубчо и кои не се срамат да кажат дека не постојат македонци како нација. Но би сакал да кажам дека солидно место има и еден голем педофил во таа советничка листа, само не знам што ќе не советува тој. Не би ги набројал ниту циганите ниту турците во советничката листа на ДПМНЕ,
Како да го дадеме гласот на една таква група луѓе, како да верувам во светла иднина на Македонија.
За жал оваа листа е составена и именувана од пратеникот и кандидатот за градоначалник.
Господ нека ни е на помош.
Би сакал да додадам дека не случајно за прв човек на полицијата е ставен човек кој ме тераше и ме присилуваше да се декларирам како бугарин и ме убедуваше дека не сум бил патриота оти не сум ги сакал Бугарите.
Поздрав

Погорниот текст е копиран од еден друг форум...
Ме интересира што мислат Велешани за оваа, фамозна лист ана советници на ВМРО...во Велес...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom