До кога мување?

• Креатор на темата Креатор на темата vexation
  • Време на започнување Време на започнување
Da ga jebem taj koj ga izmisli toa muvanje...

Ni znaes dal si decko, ni dal si ebac , ni dali si setac, ni dali si drugar u picku mater

Neizvesnost nevidena ... porano poarno si bese ja zalapues i ti e zenska bar 3 meseci dur ne ti dade da ja fatis za cicka ...sea ubi boze ... ti dava od prva posle ti vika ke ti se javam ... ti prasues abe ova za ednas e ...ona vika ne ... ke ti se javam ...posle i vikas a mori ja ebac li su ti ...ona vika ne... pa se gledate pa se krotite merkate drz ne daj ... a u picku mater vishe ... za se e kriv Sexot i gradot nadenem ga na kurac :tapp:

Muvanje se do momentot koga ke bidete i dvajcata sigurni sto sakate... Ova od iskustvo, se fativ so muvac i za mnogu kratko vreme sfativme deka ne se sakame...

Не дека сум против мувањето, али не го преферирам, мн, ми е детски, ај ке се пролапаме една вечер и толку, демек, не викам дека не би го направил, ама не ми е во прв момент, на удар:helou: , некогаш за разонода, и разбивање монотонија зошто да не, ама у секој случај кога е можно не би

Да си баксуз и да се затрескаш у мувачот.Има и такви случаи пуно.:toe:
абе јас сум ти жив пример за тоа.. пош со повеќето што се имам мувано се имам подолго време мувано.. и во еден момент не знам дали чувствувам симпатија или нешто повеќе.. среќа што брзо ми поминува

Некогаш е добро мувањето, онака No commitments ,ама па некогаш ме нервира што некој се муваат а не го ни свиѓаат другиот .. Туку онака од радозналост....

мувањето е ок.. со мојот дечко се мувавме неколку месеци па после следуваше пауза и после тоа сфативме оти се сакаме.. хехехе .. а таа пауза не знам зш беше.Како и да е, јас бев затрескана во него усхте од почетокот, кога ми беше само мувач и јако наебав ама после се си дојде на свое место и ете, и од мување може да дојде до добра врска =)

мувањето е ок.. со мојот дечко се мувавме неколку месеци па после следуваше пауза и после тоа сфативме оти се сакаме.. хехехе .. а таа пауза не знам зш беше.Како и да е, јас бев затрескана во него усхте од почетокот, кога ми беше само мувач и јако наебав ама после се си дојде на свое место и ете, и од мување може да дојде до добра врска =)

точно :wink: само што кај мене не се неколку месеци туку неколку недели...:)

Mene iskreno podobro mi e muvanje, smaceno mi e od vrski......site sakaat za ozbilno vrski uste od 14-15 godini! sto e toa? sakaat ozbilno ili samo ne sakaat da im se brojat pa zatoa taka pravat? :) So doaganje na zrelosta vrskite sami ke si dojdat i ke si opstojat a sea muvaj brate samo :):back:

Mene iskreno podobro mi e muvanje, smaceno mi e od vrski......site sakaat za ozbilno vrski uste od 14-15 godini! sto e toa? sakaat ozbilno ili samo ne sakaat da im se brojat pa zatoa taka pravat? :) So doaganje na zrelosta vrskite sami ke si dojdat i ke si opstojat a sea muvaj brate samo :):back:
така е...закон ти е мување бе...а ако ја видиш друг пат пак типката, може ке те праша за реванш...:vozbud:

Абе какво мување?
Или врска асална, или ништо.
Сакам кога ќе пољубам некоја, да знам дека се внесувам во бакнежот со чувства и да осетам исто толкава количина топлина назад.

А не само дај јазикот и лижи ко вол. И после ни се знаете ни ништо, или другарчиња или што ве знам таму...

Љубов или НИШТО другo :)

Љубов или НИШТО другo :)

Така сонце, така...
Со тоа што ако кажеме дека сме во врска нема љубоФта да не стрефи во истиот моменат. Исто ти се фаќа дали ќе речеме дека е мување или дека идеме.. На почеток ништо не се знае посекако:)

Така сонце, така...
Со тоа што ако кажеме дека сме во врска нема љубоФта да не стрефи во истиот моменат. Исто ти се фаќа дали ќе речеме дека е мување или дека идеме.. На почеток ништо не се знае посекако:)

Епа нема од прво гледање па одма да идете. Ти заљуби се на прв поглед ако сакаш, па после види што карактер е (што човек е) и ако тоа многу ти одговара, тогаш ете ти љубов и нема исто да ти се фаќа дали се муваш или идеш.

Мување... една, две ,... 5 .. 10 вечери и нема да знаеш на шо си.. мене глупо мие такво мување.. пошо ко сме сами се муваме а после не се ни знаеме... :nenene:глупости...
Ми се има десено ама веднаш прекинав пошо се осетив никакво...

А бе што умови ке бевте расипани бе, со некои исклучоци еве правам чест.
А бе шо гледате во тоа мувањето, убаво ви кажа корун или асална врска или у 3 п.м. се научиле како малите дечиња, па тоа сега го прават деца од 12 до 15-16 години, а и тие од 15-16 не го прават. Зар не ви беше доста да сте деца дај порастете веќе еднаш.БРУКИ:uvo::nesum:.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom