До кога мување?

• Креатор на темата Креатор на темата vexation
  • Време на започнување Време на започнување
Мувањето е само заради забава, разбивање монотонија и сл.но со тек на време и тоа здосадува.Сепак нема ништо лошо во мувањето:toe:

Абе подобро е да имаш дечко ама кога веќе сакаш некого.Но кога не имаш најдено некој таков,или пак имаш страв да се заљубиш тогаш префрлаш на мување.Барем кај мене е така.

Ако поарно да се муваш од него да се гледаш со некоја само вака барем се исплатуваа подржуаам мување хехехе

najmnogu od se sakam da se muvam ama otkako ke se smuvam svakam deka ne e nisro posebno

Стварно дај некој нека го појасни тоа "мување" што значи?

Зошто "мување"???

Дали знае некој зошто се "мува" ??
Зошто не е врска, туку мување...зошто е воопшто нешто, и како понатаму тоа би се одвивало, дали сте се мувале со иста особа повеќе пати?? зошто и што чувствувате спрема таа особа??? Искуства, мислења....чекам:back:

абе видите.. јас мувањето го открив доцна.. прво не ја разбирав што е финтата и зашто некому му е убаво..
додека моите другарки се муваа јас имав дечко...
но сепак .. мувањето ми е ок затоа што не ја чепка мојата слобода која бескрано ми значи...
и едноставно неможес со секој да си во врска... може ти е убав типот али коа едноставно не е за врска - не е... вака ( цитат од баба) доџи ми вечерас и никад више..

Мување заш да не ? се муваш пошо нејчеш озбилна врска коај ќе ти здокурчи и мување ќе фатиш женска и неа ќе си ја глеаш.Сеа кој како сака секој подруго размисљуе некој сака озбилни врски некој не.Али ја за мене сакам мување за сеа доволно ми е. и то :):)

А бе јас мувањето ти го сваќам како еден тест каков љубовник е партнерот и дали вреди да се замараш со него/неа или не. Инаку тоа е интересно кај помладите категории но во последно време, тие ја прескокнуваат и таа фаза и одат директно на поозбилни работи:toe:

Позитивната работа кај мувањето е тоа што знам дека нема никој да ме повреди.

Мување?Зошто да не.? Нема ништо лошо.

Кога се може и колку се може

што чувствувате спрема таа особа??? Искуства, мислења....чекам:back:

За да се смувам не мора да чувствувам ништо посебно.

Само да ми се допаѓа.

Да си баксуз и да се затрескаш у мувачот.Има и такви случаи пуно.:toe:

Има случаи, ама како и да е, свесен си дека е тоа мување и дека тука завршува се.
Како и да е, многу е помал ризикот да те повредат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom