До кога мување?

• Креатор на темата Креатор на темата vexation
  • Време на започнување Време на започнување
Ми се случувало со иста личност да се мувам една година константо , но тоа никогаш не препаснало во врска.Појма немам зш така.Ниту мене ми се појавила желба,ниту него.
Сепак треба да се има некоја граница во овие мувањава..Не секој викенд со различен.Меѓутоа сметам дека е минлива фаза.
Се додека еден ден не почниш да размислуваш за сериозни врски ќе продолжиш да се муваш.

interesno onaka ako ti e monoton period i naogas dobra cura i se svigas ti se sviga i se otvaras kako sredoskolec u petok i SA MUVATE i ubavo ti e pa moze ke posakas pak i pak ...

Додека не мислам дека сум за сериозна врска, а не вервам дека то ќе се случи наскоро, со оглед на годините (18) мислам дека треба да си го поживеам животот дури можам, има време за сериозни врски. :D

Мене ми е глупо да разменам лига онака ради кеиф со некоја која нит ја знам нит ја познавам, а уба ми се видела. Плус старомоден сељак сум јас, или врска или ништо, трето нема.

и јас така неќам само да се мувам со некој онака колку ради реда. не сум таков човек, брзо се врзувам со луѓе и се нервирам кога се мувам со некој и не прашува нишо за врска, па морам ја да бидам таа што треба да праша.

и јас така неќам само да се мувам со некој онака колку ради реда. не сум таков човек, брзо се врзувам со луѓе и се нервирам кога се мувам со некој и не прашува нишо за врска, па морам ја да бидам таа што треба да праша.

Не си се мувала со Правиот ;)

Сериозно како те прашуваат за врска, односно кога е моментот кога ти заклучуваш дека си во врска со момчето и не е повеќе мување?

Оди класиката "Сакаш да се фатиш со мене", констатација "Од утре сме во врска" или пак некој друг збор е доволен за да бидете во врска?

Мување не сакам и не сум го правела тоа. Ако веќе ми се допаѓа и сакам да сум со него нема што да пробувам недела,две,месеци и да се заебавам. Или сме заедно или не. А пред тоа ќе искачаме, се упознаваме али чим решам дека сакам да сум со него тоа е веќе врска..Тогаш сме заедно

До 8. одделение ваљда. Ама новиве генерации се толку напредни, што се муваат до 25 години. Бруки.

Незнам јас до ден денес не го разбирам тоа „мување“.
Некако ми е многу несериозно и недефиниран ми станува односот. А јас ич не сакам недефинирани односи.
Или јас сум многу старомоден, или премногу сум озбилен.
Тој однос измеѓу ми е игра за деца некако. Се знае тоа, или се шмекаш со некоја и ја освојуваш, или воопшто не почнуваш ништо.

muvanje e najretardirana stvar so postoi u romantika

kao

ili sakas, ili nekes, ako sakas, ondak fatete se, ako ti se odsaka, raskinete...

christ

Додека не престане да е неугодно, после сте у врска.

Дур постојат муви на светот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom