Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ова е за одбележувањеВаква глупост му се случи и на еден во теретана каде што идат другариве. Си пишувал дечкото во тефтер за тоа што вежбал, кој смрдел, кој бил дебел АМА еден ден го заборавил во соблекувална. Понатаму не треба да зборам што се случило со него.
.
Ова е за одбележување![]()
Што има пишано за Due Date? Го препорачувам кога сакам да заебам некојНе ми е јасно зошто 2 пати се опишани истите настани само со подруги зборови.
П.С - Сакам "топлинки" како тие од Пејче и боксерици како од Филип. Планирам да си го симнам и Due Date.![]()
Ко ја викнал Пејче кај него дома в соба го гледале Due Date, не го догледала крајот ама сепак си заминала пресреќна оти се залапала со него. И да напоменам седела кај него од 3 - 7 часот.Што има пишано за Due Date? Го препорачувам кога сакам да заебам некој![]()
А јас глуп го избришав од компјутерКо ја викнал Пејче кај него дома в соба го гледале Due Date, не го догледала крајот ама сепак си заминала пресреќна оти се залапала со него. И да напоменам седела кај него од 3 - 7 часот.
YOU GUYS
После 4 часа и ја би ја залапал само да си идеКо ја викнал Пејче кај него дома в соба го гледале Due Date, не го догледала крајот ама сепак си заминала пресреќна оти се залапала со него. И да напоменам седела кај него од 3 - 7 часот.