Dirt3

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.855
Поени од реакции
10.227
Баш преѓеска ја инсталирав DIRT 2 да видам на што сетинзи ја играв и пријатно се изненадив оти со мојава конфигурација - наведена погоре ја играв на се максимум освен Anti Aliashing и резолуција 1024x768!!!
АМА, на лоадинг некогаш се заборава и си чекам можда и по 30-40 секунди. Па новава барем да е близу до DIRT 2 по побарувања летово поретко излагање надвор :tv:

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Испадната е за PC по торенти?

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.855
Поени од реакции
10.227
Член од
8 септември 2008
Мислења
11.855
Поени од реакции
10.227
Има крак работи само со clonedvd od skidrow!

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Симнав и CloneDVD и кракот за CloneDVD.
Ама заглавувам кај што бара сериски број, кој според страната кај што е кракот треба да биде 1111-11111-11111-11111-11111,
но не го прима. Се појавува дека не е валиден.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.855
Поени од реакции
10.227
Симнав и CloneDVD и кракот за CloneDVD.
Ама заглавувам кај што бара сериски број, кој според страната кај што е кракот треба да биде 1111-11111-11111-11111-11111,
но не го прима. Се појавува дека не е валиден.
Не го бива ама зато што овај торент што го оставив горе не е clonedvd и јас се заебав. Инаку работи со правиот clonedvd. Еве го:

Член од
14 ноември 2010
Мислења
708
Поени од реакции
140
Не го бива ама зато што овај торент што го оставив горе не е clonedvd и јас се заебав. Инаку работи со правиот clonedvd. Еве го:
Друже, не е дозволено постирање торенти во јавност на форумов.

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Абе некој да даде импресии за играва, каква е, дали е оптимизирана, што интересни работи има? Нешто?

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Абе некој да даде импресии за играва, каква е, дали е оптимизирана, што интересни работи има? Нешто?
Ок е играта. Графиката е одлична. Многу боље од претходната.
Јас ја играм се на макс, и на резолуција 1440*900(толку ми дозволува мониторот), и освен што графичкава ми дува како климатизер, кога ми е пуштена играта, се е друго ОК.

Конфигурацијата ми е следна. Секој на слична на мојава би немал некој проблем.

Q8300 2.5GHz
4GB DDR3
GTS 250 1GB DDR3
Најбитно е тоа

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Значи вреди да се симне. Таман сега ставив и SURROUND system.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.855
Поени од реакции
10.227
Ок е играта. Графиката е одлична. Многу боље од претходната.
Јас ја играм се на макс, и на резолуција 1440*900(толку ми дозволува мониторот), и освен што графичкава ми дува како климатизер, кога ми е пуштена играта, се е друго ОК.

Конфигурацијата ми е следна. Секој на слична на мојава би немал некој проблем.

Q8300 2.5GHz
4GB DDR3
GTS 250 1GB DDR3
Најбитно е тоа
Е слаба ти е конфигурацијава совега :)
значи на појќето најверојатно ќе им сецка, посебно заради графичка!

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Е слаба ти е конфигурацијава совега :)
значи на појќето најверојатно ќе им сецка, посебно заради графичка!

Ја сними ти играва? Ја почнав вчера, ама ја пуштам денес и треба од ново, како да не ми се зачувало вчера. Ни профил, ни ништо...ж
А минав првите 2 стази од релито во ФИнска или каде и да беше....

p.s. Benchmark тестот ми извади
Total frames: 4554
Average frames: 43.78
Minimum frames: 32.92

1# DiRT 3 – Profile Creation Failed
The following message is received when first logging into the game: “Profile Creation Failed – You must be signed into Live to create a new save for your profile”.
Whenever you create a new profile in the game – which will allow you to save your progress – you must be logged into Windows Live. It is not possible to create a new profile in the game if using an offline profile. The first time you create a profile you will be asked for the Windows Live Key that comes with your game.
:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

M

Mr.InF3ction

Гостин
Ја сними ти играва? Ја почнав вчера, ама ја пуштам денес и треба од ново, како да не ми се зачувало вчера. Ни профил, ни ништо...ж

The following message is received when first logging into the game: “Profile Creation Failed – You must be signed into Live to create a new save for your profile”.
Whenever you create a new profile in the game – which will allow you to save your progress – you must be logged into Windows Live. It is not possible to create a new profile in the game if using an offline profile. The first time you create a profile you will be asked for the Windows Live Key that comes with your game.
Од каде ја симна играта ?

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.855
Поени од реакции
10.227

НЕМА ВРСКА ОВА!
Ако ти е симната тоа clonedvd само стави го кракот од skidrow и ќе шиба!
Инаку ако имате проблем со сејвување може само да биде ако усерот на компјутерот ви е на КИРИЛИЦА!
значи само смени го со латиничен фонт!

Kajgana Shop

На врв Bottom