Директор и вработена

• Креатор на темата Креатор на темата Geri
  • Време на започнување Време на започнување
А бе ве трола човекот АМАН!!!:pos:. Клише вовед да го ебам, вака порничите кога почнуваат мотате FF, ни поглед не фрлате. Или стварно мислевте дека „директорот„ нема друга работа на кајгана совет ќе бара дали да легне некоја? Ај па утре за поза ќе се посоветува со нас :D.

Не заборавајте, на кајги не бараме совети, туку маваме рецки колку сме ебеле прошла недела (во килотони).;)
Vidi do negde si vo pravo vo delot deka baram nekoe mislenje jako no da vidam sto razmisluva omladinava.Realno stvarno ima edna mala sto mi se pletka sto trza na mene i iskreno bi ja opnal.I ozbilno odime na pat.Samo ne me zamisluvajte kako direktor od 100 kg mrsen u odelo.Izvinite devojki za pojasnuvanje trzaat po mene i drugi devojki od gradov.Malce sum i shema u gradov a i top izgledam.

Vidi do negde si vo pravo vo delot deka baram nekoe mislenje jako no da vidam sto razmisluva omladinava.Realno stvarno ima edna mala sto mi se pletka sto trza na mene i iskreno bi ja opnal.I ozbilno odime na pat.Samo ne me zamisluvajte kako direktor od 100 kg mrsen u odelo.Izvinite devojki za pojasnuvanje trzaat po mene i drugi devojki od gradov.Malce sum i shema u gradov a i top izgledam.
Фали ме усто оти ќе те раскинам!!! Друг да те пофалеше да држи вода ова ама вака сам да се фалиш...патетика.:facepalm:

Стај ни слика да видиме дали вреди или не вака ништо не прајме. :icon_lol:

уште да кажеше колку сантими ???

Мене не ми е јасно, како успевате да не сфатите дека ве работи типот:cool:

Небитно, разгледуваме ситуација што доколку некој некогаш итн...

Таа самата, младата и згодната знае дека нејзиниот директор е семеен човек, а сепак се осудува да се впушти во авантура во која ќе летаат искри и и треба едно добро мување :tapp:
Друже,
Ако и требало САМО мување, биди сигурен дека ќе си ја барала среќата на друго место, а не со оженет човек (можеби со деца), да си става во здрава нога трн. Биди сигурен дека малечката има некои други намери освен мувањето со тебе.
Дека ќе се плеснете САМО ЕДНАШ е приказна за мали деца, се гледате секој ден, така да ‘‘еднаш ко ниеднаш‘‘ утре ќе дознае сопругата, (тоа биди сигурен, не останува ништо скриено, кога тогаш ќе се дознае), ќе ти ги земе децата и ќе ти каже адиос. Тогаш ќе си останеш со твојата згодна, убава и млада муваторка
А биди сигурен, штом била во состојба да се мува со тебе, зошто не би била во состојба утре тебе да те замени со некој друг, така да во целиов случај ти ќе останеш ебената странка..
Ќе си го растуриш гнездото, семејството, за една авантура без никаква цел, освен што не си бил способен да си го држиш во гаќи.
И на крај, не прави нешто што несакаш да ти прават, само за миг стави се во улога на твојата сопруга, или утре твојата ќерка со нејзиниот директор, за миг замисли дека таа е на службено патување и со нејзиниот директор, ќе ти стане појасно:pipi:

Мене не ми е јасно, како успевате да не сфатите дека ве работи типот:cool:
нека работи ... :icon_lol: ... така станал директор ...

може некој друг си има ваква дилема и ќе си прочита, без да отвори нова тема ...:icon_lol:
--- надополнето: 7 февруари 2013 во 19:10 ---
Geri да не си од Кавадарци? :cautious::icon_lol:

Koj reche deka mi zdodeala zenata???Jas imam najubava,najvredna,najsovesna,najdobra u krevet zena!Ova e nesto drugo,dali me razbirate!
Да имаше ти таква жена, немаше да дозволиш да те напали некоја вработена со која ќе идете само на службен пат.
Таа вработена е "слободна" само за тебе и те потпалуе од љубов, не за друго :pos:
Парите и твојата положба ич не и се битни. Гарант и на работа ти доаѓа облечена као часна сестра.
--- надополнето: 7 февруари 2013 во 19:15 ---
Samo ne me zamisluvajte kako direktor od 100 kg mrsen u odelo.Izvinite devojki za pojasnuvanje trzaat po mene i drugi devojki od gradov.Malce sum i shema u gradov a i top izgledam.
:pos: немој не ме радуј
Си ја утнал темата, не е ова тема за лични контакти.
Сериозно ми е жал за тебе :place:

уште да кажеше колку сантими ???
Што има да каже, па испод 30см не може ни да се логираме на форумов, автоматски не избацува :pos:

Keep rollin' ;)

можеби, ама на 34 години (не знам колку год. е во брак) премногу рано му се здодеала жена му ... изгледа не го пали многу многу ... или е во брак ради што морал (трудна, или родителите го натерале, време му било итн.) и не го изживеал ергенскиот живот ...

да беше барем +10 години постар, ај да плеснеше нешто младо и на страна, ама вака во млади години, нешто не е во ред ...

Една интересна поговорка од тајланд - Жена колку и да е убава на некој некаде му е преку глава од е**ње.

Што може да изгуби секретарката што може директорот?
И таа е за осудување,но овој има семејство бре...Семејство.
А изгледа не го цени тоа што го има зошто му се манда ваму таму "алатот".
Али ај да не солам многу памет,ако има толку желба нека плесне.
Но нека размислува најпрвин за последиците кои го чекаат.

Нормално он има повеќе што да изгуби сепак тоа не ја оправдува и неа, била млада немажена и затоа на темава не ја осудувате неа.. уствари што зборам јас кога добар дел од женската популација органот меѓу нозе го користи за да оствари некаков бенефит во случајов вработенава иако знае дека има семејство ќе го искористи за личен напредок во нејзината кариера.

А дека не го цени тоа што го има се согласувам, тоа е повеќе од јасно ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom