Директор и вработена

• Креатор на темата Креатор на темата Geri
  • Време на започнување Време на започнување
Pazi brat,znachi ne postojat nikakvi shansi megju nas da ima nesto posle toa,eventualno samo repriza ili nekolku reprizi.Ama staj se u situacija,ti i nekoja nekade,sluzbeno patuvanje,lux hoteli,veceri.....
Чувај си ја фамилијата пријателе. Само тоа ќе ти кажам. НЕ дозволувај една типка да ти го растури целото семејство.

Демек пола од оние што се женети не ебат на страна.
Абе ај, партали се праат по банкиве и у јавна администрација.
Ги виде или само од муабети?
Пошо на муабет сите ебат нешо, а на крајот се ебани у мозок и се дружат со првата љубов-леванка.

Temava ja otvaram da slushnam Vashi mislenja okolu mojata dilema?Vsushnost jas sum direktorot i prv pat po nekolku godini mi se javi ovaa dilema vo odnos na edna od vrabotenite.Da pojasnam,jas sum zenet,poveke godini vo brak,a ona sama,mlada i zgodna.Ne sakam da me razberete pogresno vo smisla deka postoi nekoja prinuda ili ja koristam polozhbata,vsushnost gledam deka letaat iskri pomegju nas koga sme sami vo firmata.Chustvuvam deka maleckava nema namera za neshto poveke osven so nivniot termin kazano za edno dobro "MUVANJE".Dilemata e dali da ja prifatam igrata i da se plesneme ednas bidejki sega treba da odime od firmata na sluzbeno patuvanje ili da ja odbijam?Od druga strana vredna e kako rabotnik,dobro napreduva,nemora nesto da pravi za pobrzo da napreduva,platat i e dosta dobra,znaci ne e taa varijanta!Aj da slushnam vashe mislenje,ako moze od devojki.Uste da pojasnam,jas sum 34 godishen ona 27.:)

Јас те поддржувам само под еден услов. Ако одобруваш и жена ти на службено паување некој јако да ја одере.

Temava ja otvaram da slushnam Vashi mislenja okolu mojata dilema?Vsushnost jas sum direktorot i prv pat po nekolku godini mi se javi ovaa dilema vo odnos na edna od vrabotenite.Da pojasnam,jas sum zenet,poveke godini vo brak,a ona sama,mlada i zgodna.Ne sakam da me razberete pogresno vo smisla deka postoi nekoja prinuda ili ja koristam polozhbata,vsushnost gledam deka letaat iskri pomegju nas koga sme sami vo firmata.Chustvuvam deka maleckava nema namera za neshto poveke osven so nivniot termin kazano za edno dobro "MUVANJE".Dilemata e dali da ja prifatam igrata i da se plesneme ednas bidejki sega treba da odime od firmata na sluzbeno patuvanje ili da ja odbijam?Od druga strana vredna e kako rabotnik,dobro napreduva,nemora nesto da pravi za pobrzo da napreduva,platat i e dosta dobra,znaci ne e taa varijanta!Aj da slushnam vashe mislenje,ako moze od devojki.Uste da pojasnam,jas sum 34 godishen ona 27.:)
Има една добра поговорка не го пикај ку*от каде што го вадиш лебот. Но сепак мене тој леб ми е најсладок. Така да слободно иди журкај се, да не се каеш на 90 години кога ќе си пред умирање , што не си искористел добра авантура. А сите што ќе ти то дрват за моралност и бла бла не им верувај да се во твоја позиција и они истото би го направиле.

Ти имаш 34 години? јас имам нешто помалце од тебе и како доста млад дечко ќе ти кажам дека ти немаш на некој начин мозок зошто? од прва причина не го сфаќаш правиот збор на семејство се гледа ти уствари колку јас сакаш и почитуваш твојата жена која ти ги одгледува децата ... или подобро кажано те боли цеф за твојата фамилија на некој начин си себичен гледаш своите работи да си ги задоволиш и не мислиш на последиците и ти на крај ми викаш имаш 34 години? кога ова ти го кажува 19 годишен дечко? јас све би дал да бидам директор и да имам жена и деца и кога би ги имал никогаш не би го направил тоа и колку и да е убава и паметна и тн. а ти сакаш за еден секс да си растуриш фамилија али ако оди имај секс и после врати се и плачи кога нема да можеш да си ја вратиш својата жена знаеш зошто? затоа што си маж кој својот патлак не може да си го сочува во гаќи. Поздрав и размисли 10 пати. :)

So takvo razmisluvanje,ti nemash nikakvi shansi da stanesh direktor ne vo eden zhivot vo poveke ako sakash!

Денес слушнав дека еден стар вампир (пензиониран професор од факс) кој има ќерка на мои години се разведел и се преженил за 30 годишна.
Од толку многу изненадувања , веќе почнаа да ми стануваат вестиве нормални .

Толку ли е тешко да останеш човек цел живот?

So takvo razmisluvanje,ti nemash nikakvi shansi da stanesh direktor ne vo eden zhivot vo poveke ako sakash!
:pos:
Жениве само ќе те предомислат. Да беше поставено на некој фемина форум прашањево од некоја жена, да ги видам истиве дали исто ќе одговараа :D

Ja да сум машко и да сум на твое место би го плеснал тоа шо ми е дома :pipi:
Замисли жена ти да е у таква ситуација? Претпоставениот да ја глеа као објект за едно плеснуење, пошо ќе иде на службен пат? Убо ќе ти стојат роговите?

Olimpija,vo pravo si!No mora li sekogash da ima "no" vo zhivotot,i da probam da objasnam ke se vpletkam.

Мисир.

Не постои „само еднаш“.

Olimpija,vo pravo si!No mora li sekogash da ima no vo zhivotovo,i da probam da objasnam ke se vpletkam.
Ти уште кога си го поставил овде прашањето си знаел дека ќе се вплеткаш, само отвори тема да ти олесни на душата а и се водиш по она Македонското, дека ако не се пофалиш дека си/ќе ебеш, исто ко да не си ебел.
Дајте му орден на директоров и аплауз.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom