Директор и вработена

• Креатор на темата Креатор на темата Geri
  • Време на започнување Време на започнување
Temava ja otvaram da slushnam Vashi mislenja okolu mojata dilema?Vsushnost jas sum direktorot i prv pat po nekolku godini mi se javi ovaa dilema vo odnos na edna od vrabotenite.Da pojasnam,jas sum zenet,poveke godini vo brak,a ona sama,mlada i zgodna.Ne sakam da me razberete pogresno vo smisla deka postoi nekoja prinuda ili ja koristam polozhbata,vsushnost gledam deka letaat iskri pomegju nas koga sme sami vo firmata.Chustvuvam deka maleckava nema namera za neshto poveke osven so nivniot termin kazano za edno dobro "MUVANJE".Dilemata e dali da ja prifatam igrata i da se plesneme ednas bidejki sega treba da odime od firmata na sluzbeno patuvanje ili da ja odbijam?Od druga strana vredna e kako rabotnik,dobro napreduva,nemora nesto da pravi za pobrzo da napreduva,platat i e dosta dobra,znaci ne e taa varijanta!Aj da slushnam vashe mislenje,ako moze od devojki.Uste da pojasnam,jas sum 34 godishen ona 27.:)
Опни ја бе додека имаш шанса после ќе жалиш за испуштена прилика, зарем мислиш женати не се плеска еееее... :drk:

Нашите морални мажи :love:
И да трола типот кој патем ме потсеќа на алек34 кој си бараше швалерка на форум, темата досега не е дискутирана и е баш интересна. Баш е убаво да се види како нашите мажи во случајов сопрузи реагираат во дадена ситуација, колку се верни, како жена му е најдобра, најчесна, а он го пика онаму каде што го вади лебот. Прекрасен одраз на Македонската реалност и секојдневие, верен маж, бинго тема.
Патем пријателе јас како жена ти советувам да ја опнеш малата и да не се замараш многу многу зошто верноста како што гледаш и сам е измислена категорија на долги стази. Имаш ситуација искористи ја, само подоцна ќе загубиш или сопруга или добар работник. Ризикот ти е јасен, страста ти е појака од здраво расудување и секако веќе си решен да ја пробаш малата. Така да помини си убаво на пат и после пат се разбира.
Се надевам жена ти не е будала да седи дома и да ти ги чува децата, туку фино и културно иде некаде сама на пат и по пат.

Нашите морални мажи :love:
...
Прекрасен одраз на Македонската реалност и секојдневие, верен маж, бинго тема.

.
Како повреѓен и увреѓен:D само да реплицирам дека не е само до мажите ;)
Македонската -човековата и све 5.
Темата стварно има потенцијал ама не верувам дека ќе се развие како што се надеваш :(

Нормално он има повеќе што да изгуби сепак тоа не ја оправдува и неа, била млада немажена и затоа на темава не ја осудувате неа.. уствари што зборам јас кога добар дел од женската популација органот меѓу нозе го користи за да оствари некаков бенефит во случајов вработенава иако знае дека има семејство ќе го искористи за личен напредок во нејзината кариера.

А дека не го цени тоа што го има се согласувам, тоа е повеќе од јасно ;)

Дотичната вработена не е тука осудена од неколку причини..прва и најбитна таа е слободна т.е. не губи ништо што ќе се опне со "згодниот" директор по кој "трзаат" повеќе девојки во градот. Зошто дотичната вработена би се грижела што тој има семејтво, ако тој сака да го растури своето семејство што има на неа да и биде гајле. Неа типот ја пали, ја привлекува, можеби и сушен период и е сега и сака секс. Што ја знаеш неа, она покрај секс може и да добие и унапредување, а кој знае може и да остане без работа, тоа е мач со две оштрици, но ако е добар работник како што тврди директорот, работа ќе најде одма. Друга причина, можеби е заљубена у директорот па сака да му го растури семејството...ехе има милион причини, но таа не е виновникот тука, таа не преварува, не изневерува. Директорот е тој кој го става на коцка семејството.
Инаку до "згодниот" директор, опни ја бре што се мислиш, не верувам дека жена ти ќе посумја, а и ваква шанса кај се пропушта, само ти посакувам оваја младава опсесивно да се заљуби во тебе...тек тогаш да видиш што се проблеми

Pazi brat,znachi ne postojat nikakvi shansi megju nas da ima nesto posle toa,eventualno samo repriza ili nekolku reprizi.Ama staj se u situacija,ti i nekoja nekade,sluzbeno patuvanje,lux hoteli,veceri.....
леле,пази брат,и она мислиш кој знае што ке сака повеке после тоа. та и она го сака истото да се плеснете и да си олеснете )))

немојте да речете дека поверувате во приказнава. уште првиот ред кога го прочитав сфатив дека е трол.
ги читам одговориве и не можам да се изначудам колку се завдлабивте и колку филозовски сте почнале да пишувате :pos:
да, некој директор ќе застане на некој форум и ќе бара совет дали да ја плесне вработената :cautious: а на форумов кога ќе видиш и ќерката и синот зачленети и му даваат одговори:
- даааа, брат плесни јааа. и ја да бев на твое место ќе ја плеснев :vozbud:(синот)

-како што ја опишуваш, ако е толку убава и ја да си бев машко би ја плеснала, остај ти жена мена, не мора никој да знае (ќерката)

- фала на искрените совети, утре заминувам на службено патување и да знаете дека ќе прифатам да се плеснеме :sneaky: (таткото)

.....ееее, па и тато по некоја случајност утре оди на службено патување и е директор на фирма......ТАТООООО?????????

Da ti pojasnam,firmava ja razvivam veke 15 godini i e dojdena do nekoe zadovolitelno nivo vo ovie uslovi i priliki,dobra e.Ne stanav,ja stvoriv so makotrpna rabota!
Ааааааааааааааааааааааааааа и ти како Саваш Ага си.
Почна да директоруваш на 19 години и на 34 години ОП милионер хааааааааааааааааааааааааааааааа...
Канцелариска работа, службени патувања, ручкови, роспии секретарки абе ајде...

Само првата страница ја прочитав. Не ми е јасно, зошто мислите дека една секс партија ќе растури брак? Ако си во брак, на жена ти и даваш посејдовен лист од алатот ти и си гп врзуваш во чвор? Ако навистина имаш потреба да гледаш по други жени и да размислуваш како да ги опнеш, тогаш не создавај тензии дома и оди исклецкај се. Бидејќи на првиот тежок период (со жена ти) ќе се каеш зошто не си го направил тоа.

уште вечер бре,не чекај патување,ако се откаже мака ќе ти биде.......и каков лукс хотел бре.....на ливада,да виде македонија што богатства има.

Temava ja otvaram da slushnam Vashi mislenja okolu mojata dilema?Vsushnost jas sum direktorot i prv pat po nekolku godini mi se javi ovaa dilema vo odnos na edna od vrabotenite.Da pojasnam,jas sum zenet,poveke godini vo brak,a ona sama,mlada i zgodna.Ne sakam da me razberete pogresno vo smisla deka postoi nekoja prinuda ili ja koristam polozhbata,vsushnost gledam deka letaat iskri pomegju nas koga sme sami vo firmata.Chustvuvam deka maleckava nema namera za neshto poveke osven so nivniot termin kazano za edno dobro "MUVANJE".Dilemata e dali da ja prifatam igrata i da se plesneme ednas bidejki sega treba da odime od firmata na sluzbeno patuvanje ili da ja odbijam?Od druga strana vredna e kako rabotnik,dobro napreduva,nemora nesto da pravi za pobrzo da napreduva,platat i e dosta dobra,znaci ne e taa varijanta!Aj da slushnam vashe mislenje,ako moze od devojki.Uste da pojasnam,jas sum 34 godishen ona 27.:)
Брату можи не сум директор, али ланска година имав женска, али на пракса таја не беше со мене. И оп ете ти беља работа, таму колешките сите на базен ова она, ајде во езеро малку ко туку една си се кажа таму. Еден ден, два, три и ме залапа вечерта. Ја одбив оти бев премногу затрескан во мојата девојка. Девојчето дојде и ми се извини за постапката наредниот ден и сеуште незнам дали сум постапил правилно оти по пола месец од ко се вратив од пракса раскинавме со девојката.
Кај тебе ти е позаебано, јас би ти дал совет да не се чепкаш оти фирмата кај што поработив летово малку си тонеше надолу поради што директорот се омрсил ко помлад. Во приватна фирма ја чува уште швалерката а таа кутрата три-чисти нема. Нема врска од тоа што се работи таму и ни беше терет на останатите.
Затоа размисли си подобро, оти на почеток можи да биди само како за еднаш ама после да си кркаш уцена за цел живот и да си го растуриш семејството. Поарно ако толку ти се боцнува нешто на страна најди некоја за пари барем и че ти изглуми ко шо треба и уште еднаш око нема да и видиш откако со секретарката. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom