А
Атомската мравка
Гостин
Ти директор можеш да се наречеш бре?
А што ако нема морал не може да биде (да се нарекува) директор ?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти директор можеш да се наречеш бре?
Temava ja otvaram da slushnam Vashi mislenja okolu mojata dilema?Vsushnost jas sum direktorot i prv pat po nekolku godini mi se javi ovaa dilema vo odnos na edna od vrabotenite.Da pojasnam,jas sum zenet,poveke godini vo brak,a ona sama,mlada i zgodna.Ne sakam da me razberete pogresno vo smisla deka postoi nekoja prinuda ili ja koristam polozhbata,vsushnost gledam deka letaat iskri pomegju nas koga sme sami vo firmata.Chustvuvam deka maleckava nema namera za neshto poveke osven so nivniot termin kazano za edno dobro "MUVANJE".Dilemata e dali da ja prifatam igrata i da se plesneme ednas bidejki sega treba da odime od firmata na sluzbeno patuvanje ili da ja odbijam?Od druga strana vredna e kako rabotnik,dobro napreduva,nemora nesto da pravi za pobrzo da napreduva,platat i e dosta dobra,znaci ne e taa varijanta!Aj da slushnam vashe mislenje,ako moze od devojki.Uste da pojasnam,jas sum 34 godishen ona 27.![]()
Директоре дај одлучи се колку години си"Se muvavme" sto kategorija e toa???Kopiljacive veke ne gi razbiram???Vo moe vreme brate mili bese i poromanticno i podinamicno,curi,zurki,pijanki.....brkash zenska,ja kjaruvas tvoja e.Dali si so nejze tri dena ili poveke tvoja e.Kopiljacive stanale jadni!Pa ovaa gejsava se profakjala so celo skolo,a ova maskive samo se lapaat li???Hahahahahaah......vo moe vreme nesto poveke odevme,poveke im baravme....hahahahha....Inace za informacija imam 32 godini.![]()
Така да слободно иди журкај се, да не се каеш на 90 години кога ќе си пред умирање , што не си искористел добра авантура. А сите што ќе ти то дрват за моралност и бла бла не им верувај да се во твоја позиција и они истото би го направиле.
Do delot da ti dadam nekolku tisuca eura mi se dopagja,posle ne i ne biva brat!Вака братко да ти кажам...Со оглед на тоа што го изјави кога ја започна темава мене ова ми мириса на перење совест за нешто што по муабетиве си одлучен да го направиш.Тебе всушност те пали тоа што ќе си отсутен „службено“, па со помлада колешка, хотели, мотели, луксузи, дрн дрн јариња итн.Ако веќе си решен да „опнеш“ нешто настрана, да ти дадам еден совет.Претпоставувам дека парите не ти се проблем оти си директор де, па пред да заминеш на пат ќе си ја гушнеш женичката што би требало да те чека да се вратиш и ќе ѝ речеш: „Срце, јас ќе одам на службен пат.Додека ме нема еве ти неколико тисуча еура, пакуј се и оди на некое место каде отсекогаш си сакала да одиш, забавувај се до максимум и изеби се хард-кор со некој згоден момак и ич да не му ја мислиш јас кај сум и со кого сум.“ Ќе го направиш ли ова братко, заради еднаквост и заради твојата „напатена и немирна“ совест, а? Ќе го направиш ли!?
Koj reche deka mi zdodeala zenata???Jas imam najubava,najvredna,najsovesna,najdobra u krevet zena!Ova e nesto drugo,dali me razbirate!можеби, ама на 34 години (не знам колку год. е во брак) премногу рано му се здодеала жена му ... изгледа не го пали многу многу ... или е во брак ради што морал (трудна, или родителите го натерале, време му било итн.) и не го изживеал ергенскиот живот ...
да беше барем +10 години постар, ај да плеснеше нешто младо и на страна, ама вака во млади години, нешто не е во ред ...
со газење на човечки животи (како тој на жена ти, во случајов, ако се решиш за) ...So takvo razmisluvanje,ti nemash nikakvi shansi da stanesh direktor ne vo eden zhivot vo poveke ako sakash!
А пази ја темава што приметив дека е интересно
Сите го осудуваат него од женскиве како не требало тоа да го направи, а никој не ја осуди „поштената“ вработена што веројатно и му пуштала некакви знаци на членов дека сака стварно нешто да има со него а знае дека има семејство.
Ако навистина го мислиш тоа зошто бараш авантура?Koj reche deka mi zdodeala zenata???Jas imam najubava,najvredna,najsovesna,najdobra u krevet zena!Ova e nesto drugo,dali me razbirate!
Класичен пример од македонското поднебје.Do delot da ti dadam nekolku tisuca eura mi se dopagja,posle ne i ne biva brat!