Директор и вработена

• Креатор на темата Креатор на темата Geri
  • Време на започнување Време на започнување
Just-Do-It.gif

And
condoms.jpg

Оr

17432_279599907201_5941854_n.jpg

Женет, во брак (можеби и деца) и да се плескаш со некоја типка ? До кај отиде светов мајке ми ?

ПС: 36 или 34 ?
Млад и неженет :D
Ти имаш 34 години? јас имам нешто помалце од тебе и како доста млад дечко ќе ти кажам дека ти немаш на некој начин мозок зошто?
Упс, уште еден млад и неженет :D

Ja да сум машко и да сум на твое место би го плеснал тоа шо ми е дома :pipi:
Замисли жена ти да е у таква ситуација? Претпоставениот да ја глеа као објект за едно плеснуење, пошо ќе иде на службен пат? Убо ќе ти стојат роговите?
and counting...:D

Temava ja otvaram da slushnam Vashi mislenja okolu mojata dilema?Vsushnost jas sum direktorot i prv pat po nekolku godini mi se javi ovaa dilema vo odnos na edna od vrabotenite.Da pojasnam,jas sum zenet,poveke godini vo brak,a ona sama,mlada i zgodna.Ne sakam da me razberete pogresno vo smisla deka postoi nekoja prinuda ili ja koristam polozhbata,vsushnost gledam deka letaat iskri pomegju nas koga sme sami vo firmata.Chustvuvam deka maleckava nema namera za neshto poveke osven so nivniot termin kazano za edno dobro "MUVANJE".Dilemata e dali da ja prifatam igrata i da se plesneme ednas bidejki sega treba da odime od firmata na sluzbeno patuvanje ili da ja odbijam?Od druga strana vredna e kako rabotnik,dobro napreduva,nemora nesto da pravi za pobrzo da napreduva,platat i e dosta dobra,znaci ne e taa varijanta!Aj da slushnam vashe mislenje,ako moze od devojki.Uste da pojasnam,jas sum 34 godishen ona 27.:)

Не, џабе „маката„. Чим прашуваш -важна ти е фамилијата. Ако ти е важна - не можеш да се пофалиш дека си ебел. Ако не можеш да се пофалиш - исто ко да не си ебел.
Case closed:D

Da ti pojasnam,firmava ja razvivam veke 15 godini i e dojdena do nekoe zadovolitelno nivo vo ovie uslovi i priliki,dobra e.Ne stanav,ja stvoriv so makotrpna rabota!
Џабе објаснуваш, ако си директор треба да бидеш калуѓер според мнозинството, и поголем верник од дедо Стефан.

Јас имам слична дилема... Се гледам со жена која е постара од мене неколку години... и е мажена. Не сакам да ме сфатите погрешно, но таа ми има кажувано дека интимниот живот со нејзиниот сопруг не ја исполнува (бил некој директор во фирма). Значи јас сум слободен, башка добро надарен и плус сакам повозрасни искусни жени, но дилемата е дали да ја продолжам ваквата „врска“ која се сведува само на секс кога она е сама дома (кога мажот ѝ оди на службени патувања) или да си барам слободна како мене.

Фала одназад.

Се прашувам Geri кај ти е паметот тебе?
Ти директор можеш да се наречеш бре? па дури и за други кажуваш дали ке биле или не?со кое право?
Да го беше поставила жена ова прашање со глава можам да гарантирам дека ке ја наречеше со лоши зборови.
Плескај се ти уште од вечер ако сакаш само немој утре да квичиш ако дознае жена ти а сигурно ке дознае.
Ја жалам нејзе,а и тебе те жалам.
Кај со тој памет на 34 години?:facepalm:
Или работава е жена ми не ми дава веке па ајде ке се плеснам со друга ем млада...
Бреееее.
Со кој го делам воздухот.
Пу.Треба да се засрамиш.Ти не заслужуваш почит а да не зборуваме за семејство.
Не ти е малку срам и незгодно да го поставиш ова прашање?

Јас имам слична дилема... Се гледам со жена која е постара од мене неколку години... и е мажена. Не сакам да ме сфатите погрешно, но таа ми има кажувано дека интимниот живот со нејзиниот сопруг не ја исполнува (бил некој директор во фирма). Значи јас сум слободен, башка добро надарен и плус сакам повозрасни искусни жени, но дилемата е дали да ја продолжам ваквата „врска“ која се сведува само на секс кога она е сама дома (кога мажот ѝ оди на службени патувања) или да си барам слободна како мене.

Фала одназад.
Директорот 34 години да не има :D.

Јас имам слична дилема... Се гледам со жена која е постара од мене неколку години... и е мажена. Не сакам да ме сфатите погрешно, но таа ми има кажувано дека интимниот живот со нејзиниот сопруг не ја исполнува (бил некој директор во фирма). Значи јас сум слободен, башка добро надарен и плус сакам повозрасни искусни жени, но дилемата е дали да ја продолжам ваквата „врска“ која се сведува само на секс кога она е сама дома или да си барам слободна како мене.

Фала одназад.
Ima edna srpska pogovorka,ke ja svatish.Jebo,ne jebo vreme ku*cu prolazi!Pa ti vidi!

Фала одназад.
Да не е овој директоров, па ти да му ја работиш жената пошо он пали искри со вработената? :sneaky:

Се прашувам Geri кај ти е паметот тебе?
Ти директор можеш да се наречеш бре? па дури и за други кажуваш дали ке биле или не?со кое право?
Да го беше поставила жена ова прашање со глава можам да гарантирам дека ке ја наречеше со лоши зборови.
Плескај се ти уште од вечер ако сакаш само немој утре да квичиш ако дознае жена ти а сигурно ке дознае.
Ја жалам нејзе,а и тебе те жалам.
Кај со тој памет на 34 години?:facepalm:
Или работава е жена ми не ми дава веке па ајде ке се плеснам со друга ем млада...
Бреееее.
Со кој го делам воздухот.
Пу.Треба да се засрамиш.Ти не заслужуваш почит а да не зборуваме за семејство.
Не ти е малку срам и незгодно да го поставиш ова прашање?
Ti me osudi pred jas neshto da napravamAbe lugje jas samo prashav,ve zamoliv da mi ja reshite dilemata.Jas ne rekov deka ke ja plesnam,ke razmislime.
--- надополнето: 7 февруари 2013 во 18:36 ---
Да не е овој директоров, па ти да му ја работиш жената пошо оно пали искри со вработената? :sneaky:
Znaesh da peckash....oshtar ti e jazikot....hahahahha(y)

Ti me osudi pred jas neshto da napravamAbe lugje jas samo prashav,ve zamoliv da mi ja reshite dilemata.Jas ne rekov deka ke ja plesnam,ke razmislime.

Ke те судам јас тебе, иако немам право но да имаше барем малку памет немаше воопшто да размислуваш за таа тема.
Како ке ти биде тебе да отвори жена ти тема сакам да се плескам со комшијата зошто секое утро на време ми ги носи весниците?А и плус згоден е <3
Имај малку почит кон жената бе ало... Однеси ја на вечера,изненади ја со букет и бомбонера а не да прашуваш овде банални прашања кои утре можат да ти го уништат животот...
Внимавај,светот е мал.

јас све би дал да бидам директор и да имам жена и деца и кога би ги имал никогаш не би го направил тоа и колку и да е убава и паметна и тн.

Oh the smell of the leather always excited my imagination
And I picture myself in this different situation
I'm a company director, two kids and a wife
I get the feeling that there's more to this one's life
There's some kind of complication, he tells her he's alone
Spends the night with his lover, there's a trace of her cologne
And the words of his mistress, as she whispers them so near
Start ringing in my ear
...
I imagine his wife, she don't look nothing like a foolShe picks the kids up from some private schoolShe remembers what he told her, he was late and worked aloneBut there's more than a suspicion in this lingering cologneAnd the kid's just won't be quiet and she runs a traffic lightAnd she drives into the night

Вака братко да ти кажам...Со оглед на тоа што го изјави кога ја започна темава мене ова ми мириса на перење совест за нешто што по муабетиве си одлучен да го направиш.Тебе всушност те пали тоа што ќе си отсутен „службено“, па со помлада колешка, хотели, мотели, луксузи, дрн дрн јариња итн.Ако веќе си решен да „опнеш“ нешто настрана, да ти дадам еден совет.Претпоставувам дека парите не ти се проблем оти си директор де, па пред да заминеш на пат ќе си ја гушнеш женичката што би требало да те чека да се вратиш и ќе ѝ речеш: „Срце, јас ќе одам на службен пат.Додека ме нема еве ти неколико тисуча еура, пакуј се и оди на некое место каде отсекогаш си сакала да одиш, забавувај се до максимум и изеби се хард-кор со некој згоден момак и ич да не му ја мислиш јас кај сум и со кого сум.“ Ќе го направиш ли ова братко, заради еднаквост и заради твојата „напатена и немирна“ совест, а? Ќе го направиш ли!?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom