Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Da ti pojasnam,firmava ja razvivam veke 15 godini i e dojdena do nekoe zadovolitelno nivo vo ovie uslovi i priliki,dobra e.Ne stanav,ja stvoriv so makotrpna rabota!Ти со ебење на вработени ли стана директор?
Млад и неженетЖенет, во брак (можеби и деца) и да се плескаш со некоја типка ? До кај отиде светов мајке ми ?
ПС: 36 или 34 ?
Упс, уште еден млад и неженетТи имаш 34 години? јас имам нешто помалце од тебе и како доста млад дечко ќе ти кажам дека ти немаш на некој начин мозок зошто?
and counting...Ja да сум машко и да сум на твое место би го плеснал тоа шо ми е дома
Замисли жена ти да е у таква ситуација? Претпоставениот да ја глеа као објект за едно плеснуење, пошо ќе иде на службен пат? Убо ќе ти стојат роговите?
Temava ja otvaram da slushnam Vashi mislenja okolu mojata dilema?Vsushnost jas sum direktorot i prv pat po nekolku godini mi se javi ovaa dilema vo odnos na edna od vrabotenite.Da pojasnam,jas sum zenet,poveke godini vo brak,a ona sama,mlada i zgodna.Ne sakam da me razberete pogresno vo smisla deka postoi nekoja prinuda ili ja koristam polozhbata,vsushnost gledam deka letaat iskri pomegju nas koga sme sami vo firmata.Chustvuvam deka maleckava nema namera za neshto poveke osven so nivniot termin kazano za edno dobro "MUVANJE".Dilemata e dali da ja prifatam igrata i da se plesneme ednas bidejki sega treba da odime od firmata na sluzbeno patuvanje ili da ja odbijam?Od druga strana vredna e kako rabotnik,dobro napreduva,nemora nesto da pravi za pobrzo da napreduva,platat i e dosta dobra,znaci ne e taa varijanta!Aj da slushnam vashe mislenje,ako moze od devojki.Uste da pojasnam,jas sum 34 godishen ona 27.![]()
Џабе објаснуваш, ако си директор треба да бидеш калуѓер според мнозинството, и поголем верник од дедо Стефан.Da ti pojasnam,firmava ja razvivam veke 15 godini i e dojdena do nekoe zadovolitelno nivo vo ovie uslovi i priliki,dobra e.Ne stanav,ja stvoriv so makotrpna rabota!
Mazhence,prvo skokni pa rechi op!Можеби нема да бидам директор но ти никогаш нема да бидеш маж во правата смисла на зборот маж поздрав.![]()
Директорот 34 години да не имаЈас имам слична дилема... Се гледам со жена која е постара од мене неколку години... и е мажена. Не сакам да ме сфатите погрешно, но таа ми има кажувано дека интимниот живот со нејзиниот сопруг не ја исполнува (бил некој директор во фирма). Значи јас сум слободен, башка добро надарен и плус сакам повозрасни искусни жени, но дилемата е дали да ја продолжам ваквата „врска“ која се сведува само на секс кога она е сама дома (кога мажот ѝ оди на службени патувања) или да си барам слободна како мене.
Фала одназад.
Ima edna srpska pogovorka,ke ja svatish.Jebo,ne jebo vreme ku*cu prolazi!Pa ti vidi!Јас имам слична дилема... Се гледам со жена која е постара од мене неколку години... и е мажена. Не сакам да ме сфатите погрешно, но таа ми има кажувано дека интимниот живот со нејзиниот сопруг не ја исполнува (бил некој директор во фирма). Значи јас сум слободен, башка добро надарен и плус сакам повозрасни искусни жени, но дилемата е дали да ја продолжам ваквата „врска“ која се сведува само на секс кога она е сама дома или да си барам слободна како мене.
Фала одназад.
Да не е овој директоров, па ти да му ја работиш жената пошо он пали искри со вработената?Јас имам слична дилема... Се гледам со жена која е постара од мене неколку години... и е мажена. Не сакам да ме сфатите погрешно, но таа ми има кажувано дека интимниот живот со нејзиниот сопруг не ја исполнува (бил некој директор во фирма). Значи јас сум слободен, башка добро надарен и плус сакам повозрасни искусни жени, но дилемата е дали да ја продолжам ваквата „врска“ која се сведува само на секс кога она е сама дома (кога мажот ѝ оди на службени патувања) или да си барам слободна како мене.
Фала одназад.
Ti me osudi pred jas neshto da napravamAbe lugje jas samo prashav,ve zamoliv da mi ja reshite dilemata.Jas ne rekov deka ke ja plesnam,ke razmislime.Се прашувам Geri кај ти е паметот тебе?
Ти директор можеш да се наречеш бре? па дури и за други кажуваш дали ке биле или не?со кое право?
Да го беше поставила жена ова прашање со глава можам да гарантирам дека ке ја наречеше со лоши зборови.
Плескај се ти уште од вечер ако сакаш само немој утре да квичиш ако дознае жена ти а сигурно ке дознае.
Ја жалам нејзе,а и тебе те жалам.
Кај со тој памет на 34 години?
Или работава е жена ми не ми дава веке па ајде ке се плеснам со друга ем млада...
Бреееее.
Со кој го делам воздухот.
Пу.Треба да се засрамиш.Ти не заслужуваш почит а да не зборуваме за семејство.
Не ти е малку срам и незгодно да го поставиш ова прашање?
Znaesh da peckash....oshtar ti e jazikot....hahahahhaДа не е овој директоров, па ти да му ја работиш жената пошо оно пали искри со вработената?![]()
Ti me osudi pred jas neshto da napravamAbe lugje jas samo prashav,ve zamoliv da mi ja reshite dilemata.Jas ne rekov deka ke ja plesnam,ke razmislime.
јас све би дал да бидам директор и да имам жена и деца и кога би ги имал никогаш не би го направил тоа и колку и да е убава и паметна и тн.