Дино Мерлин во Метрополис Арена -18.09.2010

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Карта е 500 денари.За VIP 800 мислам дека беше.

Така на facebook пишит, од понеделник во Југотон, Розе Веро 2 и Тобако

Може линк за страната на фејсбук? Не дека не ти верувам, него чисто онака. :) :) :smir:

Тешко може Боб Дилан да се пофали дека настапувал на исто место каде што интепретирале: Елена Ристеска, Карирано Дугме, Дино Раџа .. овај Мерлин the wizard ...

Ама тоа е .... Македонија има широк дијапазон на ...
музика, слушаме ли?

Ќ'ојме на Дино!

Тешко може Боб Дилан да се пофали дека настапувал на исто место каде што интепретирале: Елена Ристеска, Карирано Дугме, Дино Раџа .. овај Мерлин the wizard ...

Ама тоа е .... Македонија има широк дијапазон на ...
музика, слушаме ли?

Ќ'ојме на Дино!

Ок, секој има право да слуша што сака и не гледам зашто мора да има плукање за тоа. Никогаш не сум го разбрала феноменот на плукање за она што не ни е по вкус. Дино Мерлин е човек со кариера од над 24 години, човек кој има напишано текстови кои се многу повеќе од тралалајки. Тоа што пее на босански јазик, а не на англиски не го прави помалку вреден. Болка има во неговите текстови. Не велам дека сите треба да го сакаат и слушаат, но не мора непотребни коментари. :smir:

Многу му е 500 ден на Дино Мерлин, до 300 ми се дава. + ќе треба и цела вечер да се здрвам во Метрополис.

Епа ете, се решив да идам! Минатиот пат ради глупост не отидов, ради мрза го пропуштив и Јоксимовоќ, е сега е време да наплатам! :) хуху

Јас да се пофалам, си купив карта прееска! :vozbud:

Уште во сабота да ми ја испее:

и се ќе биде совршено! :back:

Па чим нема ново цеде сигурно ќе пее хитови и така е на турнеја. : )
Ама многу гужва ќе има

Да не беше ПИВОЛЕНДОВ можеше да идам, вака не.Имам 2-3 пати идено на концерти на Мерлин и стварно супер сум поминувал, ма да овој пат нема да ми биде жал и криво што ОПРАВДАНО ке отсуствувам.:salut:

Многу убооооо беше! Само шо пократко траеше него шо очекував, 2 сати само. Еве едно видео, слаб квалитет е со телефон е снимано:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom