Димитар Бузлевски Vs. Михајло Волкановски Vs. КИКО - ќе ја бијат битката за Ресен!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде идниот градоначалник на Ресен?

• Димитар Бузлевски (СДСМ)

Гласови: 117 35,5%
  • Михајло Волкановски (ВМРО-ДПМНЕ)

Гласови: 171 51,8%
  • Сашко Василевски (НСДП)

Гласови: 42 12,7%

• Вкупно гласачи
    330
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Неофицијално Вмро т.е Михајло Волкановски победи со 16 (шеснаесет) гласови разлика.

Конечно заврши „Бузлевската ера„ за Ресенчани.:smir:

Се надевам внук му ќе ги преброди овие тешки моменти :tv:

pozdrav do site prespani, se spasivme od despotot. i toa na mnogu "vkusen" nacin, so 16 glasovi razlika. od utre site zaedno zapocnuvame da ja gradime "razurnatata i razgrabena prespa". gospod neka ni e na pomos

Selam Alekum

Bas mi e drago sto konecno i Resen padna.
Od noviot ne ocekuvam nisto...ionaka Resen e dupka...no koj znae mozda bidni nesto za inaet na OH...

Ај со срека нека ви е "победава" па да видиме се надевам на подобро ке одиме.позз

Победникот во Ресен се знае, уште денес. Честитки за идниот градоначалник Бузлевски.
Aко велиш иден значи овој до сега бил некој друг а не Бузлевски...тоа е всушност и така, затоа што ресенчани не ни имаа до сега некој кој ќе се грижи за нив...дај боже идниов да биде поарен(макар и бузле)

И Вмро се свесни што се поставуваат, наоѓаат само жртва за претстојните избори.
Жртва...дали? - уште едно градоначалничко место, заслужено превземено од опозицијата, по Велес, Аеродром, Карпош и др....
И во шахот постои жртва, но тоа е дел од тактиката:wink:
Па не се слепи луѓево :helou:

pozdrav do site prespani, se spasivme od despotot. i toa na mnogu "vkusen" nacin, so 16 glasovi razlika. od utre site zaedno zapocnuvame da ja gradime "razurnatata i razgrabena prespa". gospod neka ni e na pomos

Selam Alekum

Нека ви е со среќа, на сите Ресенчани.

Селам Алејкум и тебе! :smir:

Падна деспотот

Сакам на сите Преспани да им го честитам Вистинскиот избор, на храброста и на достоинството и заедно со Мишко Волкановски да тргнеме напред, а претходниот градоначалник да замине во историјата и еднаш за секогаш да раскрстиме со се она на што тој преставуваше синоним.

Честитки уште еднаш до новиот Градоначалник на Ресен Мишко Волкановски

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom