kako i vasiot gradonacalnik,kako i vasite predhodni vladi braossssvasiot premier ne ni znae dali odea jabolkata ovaa godina?!?!?!
SRAMOTA!!!![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
kako i vasiot gradonacalnik,kako i vasite predhodni vladi braossssvasiot premier ne ni znae dali odea jabolkata ovaa godina?!?!?!
SRAMOTA!!!![]()
pa ne gledam decava da delat propaganden materijal !!!
osobeno ne na ulica, kako sto e slucajot na slikite pogore !
a toa sto otisle na miting i sto veat zname, toa e problemot?
pa na pravoto mesto se, ne se na ulica.
Osven toa, mitinzite kolku sto znam, ne se zabraneti za maloletnici
Sto se odnesuva do klipceto so Gruevski vo Resen, od 02.04.2009, jas ne mozam da sfatam kako ne vi e sram da go objavite??!!
Pa na nego jasno se gleda i slusa kolku na Grujo mu e dojdeno do jabolkarstvoto.
1. Ne znae vo koj period od godinata se berat jabolkata ( dali vo prolet, leto, esen, zima)
2. Ne samo sto ne znae kako se prodavale jabolkata ovaa godina (pojma nema za toa), tuku i ovie nasive ajvani-zemjodelci mu vikaat "pa dobro e, moze i podobro, ama toa e, pazarno stopanstvo, mnogu jabolka imase na pazarite, pa zatoa e taka"
Nema problem, po preporaka na vladata ke posadime malini i kapini, zosto tie odele na pazarot.
Ako vladata nema pojma dali se prodavaat ili ne jabolkata,a i koga se berat, znaci da zaboravete za bilo kakva pomos od nejzina strana (kako olesnuvanje pri carinenje, dogovori so drugi zemji za plasman na nasite zemjodelski proizvodi i sl.)
vasiot premier ne ni znae dali odea jabolkata ovaa godina?!?!?!
SRAMOTA!!!![]()
lani imase ladilnici za skladiranje pa jabolkata bea po 25 -30 denari otkupna cena/???normalno deka ke se 5 den koga nemame soodvetni uslovi za skladiranje
zatoa vladata zaedno so mihajlo ke ni napravat ladilnik za potaoa da bidat 30 den
lani imase ladilnici za skladiranje pa jabolkata bea po 25 -30 denari otkupna cena/???
gleam te banirale zaradi nedolicno odnesuvanje ali aj ke ti repliciram pakVIDI VAKA THE PRINCE JAS KOLKU STO GLEDAM TI SI KAKO NEKO TELE SE GLEDAS VO VRATA SAMO PRAVO I NE MI KAZUVAJ MI MENE MNOGU JAS GI RAZBIRAM MNOGU RABOTITE JAS KOGA ODEV VO STABOT TI USTE BESE VO PELENI I MNOGU DOBRO GI PAMETAM TORTURITE OD BUZLEVSKI I KOMPANIJA NE SAKAM DA MI KAZUVAS ZA NIV MI SE GADI I JAS ZBORUVAM SO FAKTI NEKULTUREN NEPRISTOEN COVEK SO AFERI KOJ JA SVERCUVASE NAFTATA I CIGARITE ZA SRBIJA I KOSOVO KOGA BESE MINISTER A DA NE GO ZABORAVIME MAKEDONSKIOT BARUS SEJDIU DANCO SUTURURKOV IMA MNOGU AMA DOSTA E KAKO DETENCE KAKO TEBE SE TIE PARI VALKANI STO GI KORISTI ZA KAMPANJA IZLEGOA NA VIDELINA SEPAK USTE EDNAS CITIRAM VNIMAVAJ KAKO SE ODNESUVAS POZD I NE SE NERVIRAJTE A BUZLE SI KAZUVA SAM MISKO NE SE PLASI I MISKO E COVEK OD PRESPA I ZA PRESPA BEZ DAMKA BEZ AFERI COVEK KOJ MORASE DA VRAKA ZAOSTANATI PLATI OD PRETHODNIOT DIREKTOR I TOA 18 PLATI ETE GO VASIOT KADAR DOJDI BOSS ODI SI OBLECEN HEHE
prva misla koja ti ja podrzuvamНе! Али во прилог ни беше немањето јаболка во Европа и пошироко, т.е во Полска заради сушата.
А добро е да се направат ладилници кој и да биде градоначалник, заради вакви ситуации како сегашната со јаболката.
lani gruevski se falese deka negova zasluga e izvozot na jabolka i visoko postignatata cenaДечко штом фатил да вее знаме, без разлика дали е на митинг, или на улица, значи спремен е да деле рекламен материјал и да вее знамиња.
Вие најдовте да кажувате. :pos2:
Па како да знае бе (за јаболката) кога никој не се жали, ниту протести има ниту ништо, ама во Ресен не сме да се има протести.
Туку дај кажи дали лани ти беше убо кога ги даде по 0.50 евроценти, и повеќе. Е неможе секоја година да одат исто, никој не е крив ниту владата ниту Булзе што Полска имало јаболка, и што е Светска Криза. Ако сакаш посади и Круши не те брани никој
Некој друг премиер знаел? освен овој, никој овие 18 год независност не не прашал како е бизнисот со јаболката.
prva misla koja ti ja podrzuvam
lani gruevski se falese deka negova zasluga e izvozot na jabolka i visoko postignatata cena
da ali retko koj go svakja toaЗа фалењево сите се фалат и сегашниов градоначалник ветуваше, ама пак ниска си е цената, што значи не е до нив, туку лани не служеше среќа.
:smir: