Diamond Mall

Член од
12 декември 2010
Мислења
9.518
Поени од реакции
9.904
Што ќе биде отварање кога не знам ниту еден бренд што ќе има дуќан таму. Да не биде ова едно џиновско Ваикики со Донер и Сач пица во средина?
Знам дека H&M спремаат таму така да предпоставувам горе доле истите брендови ке се свртат од останатите молови што е за очекување, и да влезе нов бренд посекако ке сакаат да се пират и тие во останатите така да не цмиздрете што ке ни е ако ги има истите продавници :D
За Рамстор имам слушнато дека ке биде припиен а некој друг тука пиша дека ке се отварало приватна болница

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
14.974
Поени од реакции
33.060
подземниот тунел до каде е или превара ќе испадне
Турците веројатно ќе го направат, проблемот ќе биде со делот што треба да го финансира и прави Град Скопје.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
15.900
Поени од реакции
43.208
Поминав прееска пред Дајмонд и по тоа што можев да го видам, со гордост можам да заклучам дека надшиптарени се и Ист Гејт и Сити Мол, а кај и да е ќе бидат и Приштина и Стамбол. :D

Член од
20 мај 2023
Мислења
219
Поени од реакции
1.037
Ми се допаѓа отворениов дел.

Туку на кризава, поскупувања дали ќе има многу купувачи по бутиците.
Ич да не се секираш дали има купувачи по бутициве. Еве прееска влегов у трговскиов и у H&M имаше ненормална гужва пред каса, народов глуп купуе ко да нема утре.
Исти к*р различна локација.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
23.860
Поени од реакции
56.442
Некако малку продавници гледам тука.
Толку е капацитетот, ги нема сите на сајтот или не им е закупен цел простор?

Член од
29 јуни 2014
Мислења
22.262
Поени од реакции
36.218
многу е мртво скопјево недела, смрди на комунизам. Се надеваме дека некој паметен после овие ќе среди и ќе имаме убави недели

Член од
15 јули 2007
Мислења
14.303
Поени од реакции
7.240
Не сум бил во трговскиов а не сум ни бил ни во East Gate зошто немам прилика да одам во Скопје често од многу причини.

Но од она што приметувам гледајќи што нудат сите трговски во Скопје ги имаат горе доле истите бренд продавници.

Единствено се разликуваат внатре и од надвор како е уредено. Ми се допаѓа делот Dream Zone игротека или што и да ќе биде тоа.

Член од
21 ноември 2005
Мислења
4.987
Поени од реакции
668
Биле некои колешки, рекоа дека уште нема добар дел од дуќаните и допрва ќе се отвараат.
Во H&M имало јаки попусти и затоа имало гужва таму.
И да, 99% од вработени и посетители се албанци.

D

Deleted member 53418

Гостин
Биле некои колешки, рекоа дека уште нема добар дел од дуќаните и допрва ќе се отвараат.
Во H&M имало јаки попусти и затоа имало гужва таму.
И да, 99% од вработени и посетители се албанци.
Нормаљно :D

Член од
26 јануари 2009
Мислења
11.397
Поени од реакции
17.560
Не ми е јасен трговскиов, залепен е до Рамстор и не нуди ништо ново. Евентуално ако не планираат Турциве да му го заебат бизнисот на Ајдован, не гледам некоја економска исплатливост. Плус на Косова, Приштин Мол се отвори (со повеќе бутици и брендови од било кој мол во ск), па и не верувам да има голема заинтересираност за автобуски тури до ск ко порано.

Член од
21 ноември 2005
Мислења
4.987
Поени од реакции
668
Не ми е јасен трговскиов, залепен е до Рамстор и не нуди ништо ново. Евентуално ако не планираат Турциве да му го заебат бизнисот на Ајдован, не гледам некоја економска исплатливост. Плус на Косова, Приштин Мол се отвори (со повеќе бутици и брендови од било кој мол во ск), па и не верувам да има голема заинтересираност за автобуски тури до ск ко порано.
Не викај 2 пати. Се уште доаѓаат.
И нам ни отворија молови па уште идеме у Солун, секоја сабота по најмалку 5 автобуси од Скопје идат на еднодневни тури. :)

D

Deleted member 53418

Гостин
И нам ни отворија молови па уште идеме у Солун, секоја сабота по најмалку 5 автобуси од Скопје идат на еднодневни тури. :)

250 Косоварес Скопје не ги осеча, како да не ни дошле ако не се барем 5к ништо не праиме.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
11.397
Поени од реакции
17.560
Да, ама во Солун има ствари кои во Скопје ги нема, плус луѓево доста на одмор идат во Грција. Од друга страна молов во Приштина е отворен од газдите на Ист Гејт и не верувам дека е таму поскапо од тука. Али ако земеме дека на Косовари им требаат визи за секаде освен за Македонија и Албанија, држи вода. Плус многу сакаат да се коцкаат, а немаат таму такви ствари, еден бивш колега ми кажуваше дека имале организиран превоз за до казина во Џевџели. :icon_mrgr: Ради тоа и Меџити сака да ги затвора. :icon_lol:

Член од
21 ноември 2005
Мислења
4.987
Поени од реакции
668
Да, ама во Солун има ствари кои во Скопје ги нема, плус луѓево доста на одмор идат во Грција. Од друга страна молов во Приштина е отворен од газдите на Ист Гејт и не верувам дека е таму поскапо од тука. Али ако земеме дека на Косовари им требаат визи за секаде освен за Македонија и Албанија, држи вода. Плус многу сакаат да се коцкаат, а немаат таму такви ствари, еден бивш колега ми кажуваше дека имале организиран превоз за до казина во Џевџели. :icon_mrgr: Ради тоа и Меџити сака да ги затвора. :icon_lol:
Мислам дека Грција сега не им бара визи?
Некаде прочитав дека се укинати. Тоа и го објаснува нивното зголемено присуство во Солун.

Јас не им ја сфаќам фасцинацијата со молови искрено :pos: Окапаа таму.

Kajgana Shop

На врв Bottom