Diablo 3

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
тоа прашувам колку е да ја купам играта,дали вреди да се купи тука или да се нарача :)

Сегде ти е исто, со некоја разлика од 300-500 денари, а од тука ќе си ја имаш одма и во рака :D

да му еб.м не ми се чека веќе

аааа добро ти текнало....ја на кафе,по една ракија и идам да протестирам пред нико :D
--- надополнето: 14 мај 2012 во 17:08 ---
али чисто сумљам дека ке гејмаме од 01.00 ...серверите 100% ке им паднат :mad:

аааа добро ти текнало....ја на кафе,по една ракија и идам да протестирам пред нико :D
--- надополнето: 14 мај 2012 во 17:08 ---
али чисто сумљам дека ке гејмаме од 01.00 ...серверите 100% ке им паднат :mad:

И јас така мислам, дека серверите ќе им откажат, ама затоа што се близард, може средиле нешто резерва. Им паднаа серверите на open beta, сигурно не оставиле така да биде.

И јас така мислам, дека серверите ќе им откажат, ама затоа што се близард, може средиле нешто резерва. Им паднаа серверите на open beta, сигурно не оставиле така да биде.
до негде си у право...али ако си играл WOW знаш ондак што се дешаваше на секоја експанзија ;)

Јас не знам кај ми е картичката :) Нема да можам да ја купам вечерва, не ми дозволија само со име и број на преордер, ми кажаа утре да одам. Педери!
п.с. ај се гледаме после... Корун, значи дечки со Хакер маички да барам. Леле јако ќе е додека го најдам. :pos:

Инсталерот е пуштен, може да се инсталира и апдејтува играта. А за играње ќе почекаме до полноќ :)

Кај мене се симна за околу 2 саата.

L8yze.jpg

кој не е отиден на официјалното пуштање во Рамстор, ич, ама ич да не му е мака. По тупо нешто не сте виделе во живот....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom