Diablo 3

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
ЕЕ шо бизнисмени ќе бидите вака без надеж?

Кај нас ќе тргне бизнисот со видео игри, порано или подоцна. Само треба да се размислува правилно и така да се постапува.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Bibil, доста идење со офтопик и на оваа тема, ќе ме убие Корун.

Него, ова со неможност да се плати цела игра пред 15ти ме замислува...да не испадне да фалат копии, па да ви речат "Вие ќе бидете во следниот wave на копии"?

Не дај боже, ама чудно ми е...

Член од
19 март 2012
Мислења
300
Поени од реакции
367

Него, ова со неможност да се плати цела игра пред 15ти ме замислува...да не испадне да фалат копии, па да ви речат "Вие ќе бидете во следниот wave на копии"?

затоа ставаш шатор пред врата на нико у рамстор и кампаш до 23.59 :vozbud:

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.105
Поени од реакции
9.046
За Diablo 3 цената се расправате, ако треба и кредит од банка се подига за играва... :LOL:

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Најверојатно во дубаи ке ја има играта за 15-20 дена, така да неам гајле :)

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301

Кога ја нарачуваш ти даваат ливче со печат и потпис од нико, твое име и презиме и диабло логото на кое пишува дека после на 15 мај во 00:00 имаш ЗАГАРАНТИРАНА копија :)

Е ако нема, ќе го јадат.

Член од
19 март 2012
Мислења
300
Поени од реакции
367
Кога ја нарачуваш ти даваат ливче со печат и потпис од нико, твое име и презиме и диабло логото на кое пишува дека после на 15 мај во 00:00 имаш ЗАГАРАНТИРАНА копија :)

Е ако нема, ќе го јадат.
Ако нема за мене им зиам еден монитор и си излагам не ги ебам

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069

Е ако нема, ќе го јадат.
Сфаќам ја тоа, видов, ама зашто тогаш да не може цела игра да ја платиш? Нема логика...

Член од
2 октомври 2009
Мислења
958
Поени од реакции
238
aj da gi piseme tagovite pa da se najdeme vo igrata::: mojot tag e

Loki#2852

pa moze eden raid da udrime, a za trade na itemi ili prodazba neznam dali ovde moze da praime dogovori ili ke treba nov podforum da se otvori ko na primer DIABLO TRADE

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Сфаќам ја тоа, видов, ама зашто тогаш да не може цела игра да ја платиш? Нема логика...
Тие од нико да имаа логика, немаше да постојат последниве 2-3 страни од темава.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Ја пробав оваа Path of Exile.... 99% е иста како Diablo 2, а тие останатите 1% е само подобрата графика. Таман да пополни време до задутре :)

Член од
4 август 2010
Мислења
11
Поени од реакции
0
Јас кога отидов да резервирам копија во Нико (Рамстор) дечкото на каса ме праша дали сакам да уплатам 500-че или целата сума... Јас носев у мене пари, а и плус го прашав што е разликата... Нема везе ми рече не е битно како си сакаш ти... Му платив само 500-че...

Исто така стварта со -- ако не си платил цела сума немаш попуст -- е чиста глупост... Кој и да го кажал тоа е неосновано... У самото FAQ има објаснето мнооогу убаво, впрочем и ја лично отидов и прашав и ми рекоа дека правилата си важат како што се наведени... т.е тој што си резервирал до 4ти, а подоцна продолжија и до 9ти МАЈ си доплаќаат 2820ден.

Толку од мене се гледаме таму луѓе... Поздрав и уште 2 дена 6 часа 4минути ни останува да почекаме...

BTW јас ја уплатив играта на 04 април 2012... И уште тогаш можев да си дадам цела сума... Плус иронично е некој да не сака да ти земе пари нели? :D

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Јас кога отидов да резервирам копија во Нико (Рамстор) дечкото на каса ме праша дали сакам да уплатам 500-че или целата сума... Јас носев у мене пари, а и плус го прашав што е разликата... Нема везе ми рече не е битно како си сакаш ти... Му платив само 500-че...

Исто така стварта со -- ако не си платил цела сума немаш попуст -- е чиста глупост... Кој и да го кажал тоа е неосновано... У самото FAQ има објаснето мнооогу убаво, впрочем и ја лично отидов и прашав и ми рекоа дека правилата си важат како што се наведени... т.е тој што си резервирал до 4ти, а подоцна продолжија и до 9ти МАЈ си доплаќаат 2820ден.

Толку од мене се гледаме таму луѓе... Поздрав и уште 2 дена 6 часа 4минути ни останува да почекаме...

BTW јас ја уплатив играта на 04 април 2012... И уште тогаш можев да си дадам цела сума... Плус иронично е некој да не сака да ти земе пари нели? :D
Кај има дека продолжиле до 9ти Мај?

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069

Друже не е иронично, него е логично - стигнале да зимаат превише нарачки (пари) и сфатиле дека нема да добијат толку копии. Ти си ја уплатил уште во април, збориме за овие покасно што уплаќале и не им дале цела сума.

Како и да е, само си шпекулираме, останува да видиме...

Kajgana Shop

На врв Bottom