Diablo 3

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
ЕЕ шо бизнисмени ќе бидите вака без надеж?

Кај нас ќе тргне бизнисот со видео игри, порано или подоцна. Само треба да се размислува правилно и така да се постапува.

Bibil, доста идење со офтопик и на оваа тема, ќе ме убие Корун.

Него, ова со неможност да се плати цела игра пред 15ти ме замислува...да не испадне да фалат копии, па да ви речат "Вие ќе бидете во следниот wave на копии"?

Не дај боже, ама чудно ми е...

Него, ова со неможност да се плати цела игра пред 15ти ме замислува...да не испадне да фалат копии, па да ви речат "Вие ќе бидете во следниот wave на копии"?

затоа ставаш шатор пред врата на нико у рамстор и кампаш до 23.59 :vozbud:

За Diablo 3 цената се расправате, ако треба и кредит од банка се подига за играва... :LOL:

Најверојатно во дубаи ке ја има играта за 15-20 дена, така да неам гајле :)

Кога ја нарачуваш ти даваат ливче со печат и потпис од нико, твое име и презиме и диабло логото на кое пишува дека после на 15 мај во 00:00 имаш ЗАГАРАНТИРАНА копија :)

Е ако нема, ќе го јадат.

Кога ја нарачуваш ти даваат ливче со печат и потпис од нико, твое име и презиме и диабло логото на кое пишува дека после на 15 мај во 00:00 имаш ЗАГАРАНТИРАНА копија :)

Е ако нема, ќе го јадат.
Ако нема за мене им зиам еден монитор и си излагам не ги ебам

Е ако нема, ќе го јадат.

Сфаќам ја тоа, видов, ама зашто тогаш да не може цела игра да ја платиш? Нема логика...

aj da gi piseme tagovite pa da se najdeme vo igrata::: mojot tag e

Loki#2852

pa moze eden raid da udrime, a za trade na itemi ili prodazba neznam dali ovde moze da praime dogovori ili ke treba nov podforum da se otvori ko na primer DIABLO TRADE

Сфаќам ја тоа, видов, ама зашто тогаш да не може цела игра да ја платиш? Нема логика...

Тие од нико да имаа логика, немаше да постојат последниве 2-3 страни од темава.

Ја пробав оваа Path of Exile.... 99% е иста како Diablo 2, а тие останатите 1% е само подобрата графика. Таман да пополни време до задутре :)

Јас кога отидов да резервирам копија во Нико (Рамстор) дечкото на каса ме праша дали сакам да уплатам 500-че или целата сума... Јас носев у мене пари, а и плус го прашав што е разликата... Нема везе ми рече не е битно како си сакаш ти... Му платив само 500-че...

Исто така стварта со -- ако не си платил цела сума немаш попуст -- е чиста глупост... Кој и да го кажал тоа е неосновано... У самото FAQ има објаснето мнооогу убаво, впрочем и ја лично отидов и прашав и ми рекоа дека правилата си важат како што се наведени... т.е тој што си резервирал до 4ти, а подоцна продолжија и до 9ти МАЈ си доплаќаат 2820ден.

Толку од мене се гледаме таму луѓе... Поздрав и уште 2 дена 6 часа 4минути ни останува да почекаме...

BTW јас ја уплатив играта на 04 април 2012... И уште тогаш можев да си дадам цела сума... Плус иронично е некој да не сака да ти земе пари нели? :D

Јас кога отидов да резервирам копија во Нико (Рамстор) дечкото на каса ме праша дали сакам да уплатам 500-че или целата сума... Јас носев у мене пари, а и плус го прашав што е разликата... Нема везе ми рече не е битно како си сакаш ти... Му платив само 500-че...

Исто така стварта со -- ако не си платил цела сума немаш попуст -- е чиста глупост... Кој и да го кажал тоа е неосновано... У самото FAQ има објаснето мнооогу убаво, впрочем и ја лично отидов и прашав и ми рекоа дека правилата си важат како што се наведени... т.е тој што си резервирал до 4ти, а подоцна продолжија и до 9ти МАЈ си доплаќаат 2820ден.

Толку од мене се гледаме таму луѓе... Поздрав и уште 2 дена 6 часа 4минути ни останува да почекаме...

BTW јас ја уплатив играта на 04 април 2012... И уште тогаш можев да си дадам цела сума... Плус иронично е некој да не сака да ти земе пари нели? :D

Кај има дека продолжиле до 9ти Мај?

Друже не е иронично, него е логично - стигнале да зимаат превише нарачки (пари) и сфатиле дека нема да добијат толку копии. Ти си ја уплатил уште во април, збориме за овие покасно што уплаќале и не им дале цела сума.

Како и да е, само си шпекулираме, останува да видиме...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom