Чим си инсталирал друг patch, значи АВТОМАТСКИ си ја сменил и верзијата на играта, и со тоа треба да најдеш крак што одговара на соодветната верзија!HungryWolf напиша:kengure tolku brzo se otkaza od diablo ??? abe ja instaliram sve top se pusta, i koga ja instaliram ekspanzijata treba pak krakot od install disc da go kopiram ? zsh vo exspanzion disc nema crack, a koga od install disc pak ke go iskopiram mi dava sned/don`t send error report so e rabotava ?
srediv sve najdov crack ali za versija 1.10 ne mozam da najdam za 1.11 t.e. mi dava nekoj fatalen error aj ako ima kandidati da praime kajgana team na diablo bar 5-7 luge da bideme eve dvajca sme sigurni ja i kengur bi igrale , daj prijavete se da ja vratime igrava vo zivot :salut:-={K-O-R-U-N}=- напиша:Чим си инсталирал друг patch, значи АВТОМАТСКИ си ја сменил и верзијата на играта, и со тоа треба да најдеш крак што одговара на соодветната верзија!
Иначе, ако уште читаат тие што постирале тука порано, ја го имам модот Chaos Empire 7.14! Подобар мод од овој немам играно за игрицава!
Поздрав!
За да ја свртиш играва, треба уствари да ја свртиш 3 пати (Normal, Nightmare, HELL) за да ти се рачуна како еднаш!leo напиша:abe diablo e najaka igra .ja zasakav uste od mal koga imav 7 god pocnav da ja igram i ponekogas uste ja igram ja imam svrteno nekade 10 do 15 pati .