Џојстици, гејмпaди, волани...

• Креатор на темата Креатор на темата NikolaP
  • Време на започнување Време на започнување
Од кај го купи и колку пари е?
--- надополнето: 13 јули 2013 во 11:34 ---

Имаш во Анхоч баш барав на страната и го имаше можеш да си го нарачиш ако сакаш.Еве ти ја страната имаш и во кои продавници на Анхоч да го купиш .Еве кај го има::
PC Маркет ГТЦ
PC Маркет Веро
PC Маркет City Mall
PC Маркет Охрид

одамна го купив во НИКО компјутер и беше над 5500 денари и еве ми стои во кутија како што е купено :)

одамна го купив во НИКО компјутер и беше над 5500 денари и еве ми стои во кутија како што е купено :)

Аха видов на Нико страната фала многу 5,900 бил.Супер може ке го земам овој.:)Па овде имало супер волани фала уште еднаш што ми кажа има голем избор на страната :D.

1757_s.jpg

Презадоволен сум од нештово, го имам повеќе од една или две години, веќе заборавив, и до сега сум играл еден куп игри на него и сеуште фунционира. Со помош на x360ce од DirectInput командите ги префла на XInput и го праи демек е контролер за Xbox или нешто слично па до сега не сум нашол игра што не сум можел да ја играм со падов. А го земав 500 денари, go figure. Ако некој сака да си земе го препорачувам чудово, секако во склад со x360ce кој може бесплатно да се превземе од официјална страна затоа што без него сите игри што се порт од конзоли и оние кои имаат поддршка за Xbox 360 контролер нема да го прерознаваат или ќе го третираат најглупо во светот па стиковите ќе бидат изместени, нема да можете да користите камера како што треба или па ликот автоматски ќе се врти наоколу.

Дали знае некој каде можам да најдам џојстик за xbox 360 половен ? :D

Да не знае некој каде може да се најде Logitech Chillstream? Барав скоро низ сите страни на продавниците низ Македонија, никаде го нема. :/

Некое солидно џојстиче за плескање ПЕС до четири стотки?

Да не знае некој каде може да се најде Logitech Chillstream? Барав скоро низ сите страни на продавниците низ Македонија, никаде го нема. :/
Го има во Niko-Computers и во Anhoch само што во Анхоч е поевтин додека во Нико е поскап инаку зошто не го земеш Лоџитек Рамплпад ?

Го има во Niko-Computers и во Anhoch само што во Анхоч е поевтин додека во Нико е поскап инаку зошто не го земеш Лоџитек Рамплпад ?
Чилстримот мислам дека повеќе ќе ми лежи, али не зимам никој од овие, најверојатно за брзо ќе земам xbox360 контролер...

Чилстримот мислам дека повеќе ќе ми лежи, али не зимам никој од овие, најверојатно за брзо ќе земам xbox360 контролер...
Скапо е тоа Х-Бокс подобро на ПЦ-то имаш куп игри и тоа пиратски доволно е Чилстрим да си земеш инаку јас го имам Chealstream ме чинеше (1200 денари одамна) и си играм било кое време и која генерација игри додека Х-Бокс една -две години и пак треба да подновиш.

Скапо е тоа Х-Бокс подобро на ПЦ-то имаш куп игри и тоа пиратски доволно е Чилстрим да си земеш инаку јас го имам Chealstream ме чинеше (1200 денари одамна) и си играм било кое време и која генерација игри додека Х-Бокс една -две години и пак треба да подновиш.
Брат, ќе си купам џојстик од xbox и со него ќе играм на pc, преку усб се поврзува и ти требаат само драјвери да си симниш од страната на microsoft. Највеќе ми треба за Фифа, а од она што го читам на нет xbox џојстикот е најдобар за Фифа.

Брат, ќе си купам џојстик од xbox и со него ќе играм на pc, преку усб се поврзува и ти требаат само драјвери да си симниш од страната на microsoft. Највеќе ми треба за Фифа, а од она што го читам на нет xbox џојстикот е најдобар за Фифа.
Супер штом ќе купиш ќе има драјвер заедно со него и ќе инсталираш инаку ваков гејмпад е ѕвер
razer-onza-te-gallery-2.png

Играм само Фифа и за таа намена ми е потребно да се надоградам зошто по 2 одлични години, малку од малку почнува левото копче да ме зеза на мојот ,во моментов имам http://www.anhoch.com/pcmarket/index.php?cat_id=3008&pid=32988
и никако не можам да се одлучам што одберам од понудиве на нашите компјутерски продавници.
Доколку некој има искуство со џојстици, пред се ми треба за Fifa (како што напоменав) така да ми е потребен квалитетен и прецизен џојстик, ПС: не користам аналог movements

Играм само Фифа и за таа намена ми е потребно да се надоградам зошто по 2 одлични години, малку од малку почнува левото копче да ме зеза на мојот ,во моментов имам http://www.anhoch.com/pcmarket/index.php?cat_id=3008&pid=32988
и никако не можам да се одлучам што одберам од понудиве на нашите компјутерски продавници.
Доколку некој има искуство со џојстици, пред се ми треба за Fifa (како што напоменав) така да ми е потребен квалитетен и прецизен џојстик, ПС: не користам аналог movements
И јас имам таков џојпад лоџитек рамплпад 2 само со црни копчиња и мене ме зезна кога играм pess socer и решива да си купам повторно џојпад се разбира истата марка лоџитек чилстрим баш скроен за ПЦ-то и баш токму од мајкрософт односно од xBox и досега 4 години немам забелешка и доста прецизна :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom