Џиновските албански знамиња во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата ГОЦ-К.О
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Па да,ама затоа ке имаш масовна миграција на работна сила ...тука единствено ке останат пензионери со слаб вид и слух за манипулација...па и нив веќе со чашка ракија не можеш да ги изманипулираш...:icon_lol:
Е арно сега нема масовна миграција...

само да не поминеме како србиве :cautious:
али ако стигне до тој , веројатно по мирен пат ќе се отцепкаме , јбг ни грујо не е Путин ...
сигурно али му пренел за славомакедонците кај орав и триста глупости изнатрескал .. да не фрлил милионче ?

Очекувам и овде Princ да ни е*е матер со банови од тема и да го остави мислењето на Dardan-ia само...

Кога човек ви гледа отнадвор е интересно како маркирате територии со знамина и споменици. Сами си цртате граници внатре во државата.

Поставен споменик на Адем Јашари во село Радуша-Скопје

Денеска во присутство на голем број граѓани од сите албански краишта , во село Радуша поставен споменик на легендарниот херој на УЧК , Адем Јашари.

На свеченоста прируствуваа и роднини на Адем Јашари од Косово.

radusha_nejrez.jpg

Јас сум со налепница на предавник од 2007 наваму, според новите поделби во Македонија. А ти?

Епа зошто тогаш пишуваш и даваш бесплатно совети за тоа како да се подобри економијата?Да ти е досаден животот?не верувам.. да си платена од некоја невладина? и тоа не верувам немаат корист од тоа ... А јас,хмм јас сум само наивно прелажан ... (веќе одиме оф топик ака лични муабети).

Каде е македонскиот Анте Готовина за да ги подбере шитариве?

Од шитари намерно е изоставена буквата п за да не ги навредам рамковните.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom