Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
почнува да ме фака паникаааааа!!!!
мене почнаа задниве 2 -3 дена да ми се вцрвенуваат очиве, дома на нет на раб исто ...како да си помогнам несто да ме советувате????
освен тоа да се одморам малку ида не блеам у компијутеров толку.....
некој витамини минерали или што и да е
почнува да ме фака паникаааааа!!!!
мене почнаа задниве 2 -3 дена да ми се вцрвенуваат очиве, дома на нет на раб исто ...како да си помогнам несто да ме советувате????
Ај размисли малце женско си...пробај да живееш без шминка на очи некое време, провери се на очно да не имаш преголем очен притисок....али ја сугерирам да прекинеш со ставање шминкапочнува да ме фака паникаааааа!!!!
Јас го имам следниов проблем:
Спијам просечно, но многу ми спие. Постојано сум поспан, ништо не ми помага да се расонам. Имам хронична ненаспаност. Ватс д проблем?
Има некој лекар на форумов или што студира медицина? Имам голем проблем ама срам ми е овде да кажам, нека ми пише некој доктор овде пп или на мсн да ме адира да се исповедам. Многу е важно!!!!!!!!