- Член од
- 4 јануари 2010
- Мислења
- 90
- Поени од реакции
- 4
Mnogu tesno i potesno se jade i go oteznuva disenjetoПрвпат слушам за ваква операција. Зошто некој би проширувал непце?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Mnogu tesno i potesno se jade i go oteznuva disenjetoПрвпат слушам за ваква операција. Зошто некој би проширувал непце?![]()
Недостаток на витамини, неправила исхрана, хормонски промени или друга состојба во организмот. Мој совет ти е да си закажеш на кожно и да испиташ крвна сликаПричинител за дифузен губиток на коса што може да биде? Не само на врвот на главата туку насекаде рамномерно, странично, на тилот? Нешто вака како на сликите.
Прегледај го приврзокот 179009 Прегледај го приврзокот 179010
Крвна слика праев, беше нормално железо, хемоглобин и сл. Имам покачени црнодробни ензими, ама докторката рече дека било минимално(беше некаде 10 над горната граница). Исто така приметив дека имаше непропорционалност во леукоцитите, целите беа некако пореметени многу повеќе еозинофили(или така некако се викаја) и лимфоцити од нормалните вредности, ама за то докторката ништо не ни ми рече.Недостаток на витамини, неправила исхрана, хормонски промени или друга состојба во организмот. Мој совет ти е да си закажеш на кожно и да испиташ крвна слика![]()
...мислам најмногу до 200 ден, а ќе се испие цела кутија колку има капсули по една на ден, мислам дека истите ги приметив и во специјализирани продавници за козметика...Колку коштаат тие Валете и колку време треба да се земаат?
Не сум доктор за да знам точно да ти ја протолкувам крвната слика, но сепак те советувам да закажеш на кожно и таму да ти ги испитаат и хормоните. Често тестостеронот е показател за опаѓањето на косата.Крвна слика праев, беше нормално железо, хемоглобин и сл. Имам покачени црнодробни ензими, ама докторката рече дека било минимално(беше некаде 10 над горната граница). Исто така приметив дека имаше непропорционалност во леукоцитите, целите беа некако пореметени многу повеќе еозинофили(или така некако се викаја) и лимфоцити од нормалните вредности, ама за то докторката ништо не ни ми рече.Исто така и холестеролот ми е доста низок(117 вкупен) и триглицеридите, ама па то е добра работа.
Да, оди на доктор.вака убиена ми е десната рака најдоле кај малиот прст сто е кога ке ја свиткам ме боли ако задржам во бокс повеќе време и отпустам одеднаш како да ме пресекува знае некој што како ?
... снимка РТГ, доколку има скршеница се знае лонгета или гипс !вака убиена ми е десната рака најдоле кај малиот прст сто е кога ке ја свиткам ме боли ако задржам во бокс повеќе време и отпустам одеднаш како да ме пресекува знае некој што како ?
Опаѓање на косата и тестостерон !Не сум доктор за да знам точно да ти ја протолкувам крвната слика, но сепак те советувам да закажеш на кожно и таму да ти ги испитаат и хормоните. Често тестостеронот е показател за опаѓањето на косата.
Ако ти е шинета оди на шинка.. Близу Струмица во Село Муртино има позната баба под името баба шинка. Ако ти е сварно шинета и нема некој што работи како шинка, бабата ќе те оправи![]()
Шинато само кај баба Шинка.. одма си како нов.