GROBAR1986
САМО ПАРТИЗАН
Абе има да се јави некој метеопат ај нека каже некој шо како се справува пошто мене ептен ми влијае времево денеска едвај дишам шо да правам неам поима сериозно е не е нека каже некој ако има исти проблеми со дишењето
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
вчера ноќта ептен ме стегаше болка кај градите, денес пак е тука еве ама не стега, чувствувам вид на мачнина ако може така да кажам
што може да е?
Второво :/Si jadela nesto mrsno, teska zacineta hrana?
Dali si pod stres ili nervozna posledno vreme?
Dali si imala sportski aktivnosti poslednite denovi?
p.s Izvinete za latinicata, ovde kaj sto sum ne mozam da instaliram kirlicna poddrska
вчера ноќта ептен ме стегаше болка кај градите, денес пак е тука еве ама не стега, чувствувам вид на мачнина ако може така да кажам
што може да е?
Хаха и јас сакам второво ама немафала другар ќе земам лексилиум ќе видам како ќе иде.
Млечни производи, зденка, млеко, урда сирење итн итн и обавезно супа од коскена срж т.е. од говедски коски.Некој природен лек за скршена нога,односно побрзо зараснување на коските???
Второво :/
Ве молам да ми предложите некој форум за здравје од србија,Бугарија или Хрватска.Битно ми е само да има поголема посетеност.Па доколку знаете некој ве молам пратете ми пп или пишете тука...
П.С ја чекам администрацијата да објасни зашто вторпат веќе ми ги брише постовите без никаков претходен одговор.....?????