Девојки, жалам....имам лоша и добра вест

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Трнчо брат се најдобро ви посакувам на тебе и невестата и наскоро очекувам тема-Трн чека дете :vozbud:

Трнчо брат се најдобро ви посакувам на тебе и невестата и наскоро очекувам тема-Трн чека дете :vozbud:
Aко бидне ова.. ке биде вторио маж по Шварценегер шо ке роди бебе :baeh::baeh:

него, честитки Трн, се најубаво и вакви теми да гледаме повеќе на кајгана. А еве шо ми стигна на маил сабајлево

Zena je nastala od muskarcevog rebra, a ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena."

Оф на Трн_во_око му ставиле трн и во другото око :icon_lol:
Со среќа нека ти е,да ти се погоди домаќинката, убав зелник да ти меси и мнооогу дечиња да ти роди со три во скут да пишуваш на кајгана, а две од страна да ти штракат по тастатура (да видиш како е :icon_lol: )

Многу ЉУБОВ и многу радост во бракот ,да е долговечен.

Вест ли е ова...Трн и онака си е у нешо као брак, пола свој живот :icon_lol:

Озбилно и од се срце, ЧЕСТИТКИ, Гоце!

Нека бракот само ја зацврсти вашата љубов и благосостојба и нека ви донесе бројна, здрава, убава челад која ќе ви го исполни животот со уште поголема среќа.

Сакајте си се, пазете си се, растете заедно...само тоа е важно. Каде што има љубов, има се.

Честитки уше еднаш, па да дочекаме и за дечиња и внучиња да честитаме и да се радуваме заедно со вас.

Живели!
Cheers2.gif

Многу среќа, се најубаво и мнооогу хармонија во бракот, се подразбира дека едночудо деца не се на одмет, нека има :smir:

Честитки до Трнот и до среќната невеста.:smir:

Со среќа нека ви биде, многу љубов и здравје, а се' останато само ќе си дојде:smir:

Aјде со срека,љубов здравје пред се,и многу деца:)

Ај со среќа да ви е,многу љубов и многу деца растрчани наоколу:smir:

Trnka ja ti rekov po tel. mnogu sreka, zdravje, se drugo e lesno. Aj i tuka edno cestito.

Нека му е честито и се најубаво.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom