Девојки со тетоважи

• Креатор на темата Креатор на темата THE_CHOSEN_ONE
  • Време на започнување Време на започнување
Леле,па ти одма на такви работи,
Велам на некој девојки им стои добро тетоважа...некој што се диви.
На тие што имаат лице како ангелче,не им личи баш тетоважа.
Знаеш...
ПС: Замисли си истетовитана домаќинка како прави запршка :)

Се е тоа личен вкус.
Иначе, познавам таква домаќинка, мајка на мој другар ;)
А каква тетоважа има... можат да и подзавидат опасниве ;)
--- надополнето: 13 ноември 2012 во 01:57 ---
Не си најдела оште дете од мајка родено шо ќе те разгоре како 3 годишна борина... Има да гореш и да се топеш...

Дали после 20 години ќе ти се аресат тетоважите шо ги ставаш денеска? Чисто информативно. :)

Најверојатно да.
Ама не можам да мислам од сега за после 20 години.
Кој знае дали ќе бидам воопшто жива тогаш.
Живеј го моментот ;)

Пуме, дека ти се наваѓе? :)
Уште у духот на чисто информативноста.

Се е тоа личен вкус.
Иначе, познавам таква домаќинка, мајка на мој другар ;)
А каква тетоважа има... можат да и подзавидат опасниве ;)
Сепак мислам дека телото без тетоважи е многу почисто...
Башка кога ќе видам така исшарани одма ме потсеќа на хепатит.

Е арно де, никој не те тера да се тетовираш ;)
Сепак за мене тетовирањето е уметност, за сега имам само една, се спремам за втората, а знам дека ќе има и натаму повеќе.
,,Тетовирањето е како сексот. Првиот пат, го правиш од љубопитство, се плашиш дали боли. После тоа, едноставно не можеш да престанеш,, :)

Све е до изгледот на девојката да се вклапа со тетоважата,има многу девојки што се прејаки со тетоважи ако им стојат.

Де бе пријателе,па боите кои ги користат не се од стопена гума од трактор,јас имам другар истетовиран другар од глава до пети сум бил со него неколку пати кога се тетовирал многу хигиенски се работи,ти може иглите за тетовирање си ги помешал со тие на џанаците па затоа те потсеќа на хепатит.
--- надополнето: 13 ноември 2012 во 02:04 ---
Сепак за мене тетовирањето е уметност, за сега имам само една, се спремам за втората, а знам дека ќе има и натаму повеќе.
,,Тетовирањето е како сексот. Првиот пат, го правиш од љубопитство, се плашиш дали боли. После тоа, едноставно не можеш да престанеш,, :)
Имаш пирсови на интимни места?:D

уметност е уметничко лизгање :)
Ако бе,шарај се :)

Следна во план ми е нешто слично на ова :)
Изреката е таа, само обратно ми е ,,позвучна,, (Per aspera ad astra) и да има трње околу :)
192247477812855028_4ooGRkVM_b.jpg

--- надополнето: 13 ноември 2012 во 02:05 ---
Де бе пријателе,па боите кои ги користат не се од стопена гума од трактор,јас имам другар истетовиран другар од глава до пети сум бил со него неколку пати кога се тетовирал многу хигиенски се работи,ти може иглите за тетовирање си ги помешал со тие на џанаците па затоа те потсеќа на хепатит.

Не сум љубител на пирсинг, имам само дупнати уши :)

Да не кажеш дека боите се од органско потекло.Се е тоа хемија.Малце ми е од околината отрови па уште и под кожа да ги ставам...плус тетовирањето ти е отворена рана првите неколку дена, значи и немора да закачиш од игла... може да закачиш било што од било што....

Најверојатно да.
Ама не можам да мислам од сега за после 20 години.
Кој знае дали ќе бидам воопшто жива тогаш.
Живеј го моментот ;)

Карпе Дием е малко клише фраза ама личен избор дали ќе си го шараш телото или нема да си го шараш..
Ама ќе се кладеме оти после 20 години нема да си на истио акл.. Ама па има ласери и бришат тетоважи...
Само не бришат заматени души.

Тетоважи се за морнари, војници и затвореници.

Да не кажеш дека боите се од органско потекло.Се е тоа хемија.Малце ми е од околината отрови па уште и под кожа да ги ставам...плус тетовирањето ти е отворена рана првите неколку дена, значи и немора да закачиш од игла... може да закачиш било што од било што....
Абе не се од органско потекло,но се користат квалитетни опреми,првите денови од кога ќе ја ставиш тетоважата се носи покриена првите 2-3 саати,после тоа мора секој ден да се бањаш по двапати минимум,да носиш чисти алишта врз тетоважата,ја мачкаш со помада(незнам точно колку пати во денот),не е ова ЈНА Роки прошле тие времиња кога се тетовирале со боја од топена гума од трактор и шестар.
--- надополнето: 13 ноември 2012 во 02:16 ---
Тетоважи се за морнари, војници и затвореници.
21 први век е...разбуди се одамна падна комунизмот.

Карпе Дием е малко клише фраза ама личен избор дали ќе си го шараш телото или нема да си го шараш..
Ама ќе се кладеме оти после 20 години нема да си на истио акл.. Ама па има ласери и бришат тетоважи...
Само не бришат заматени души.

Хм. Ај за едно 20 години ќе те викнам на кафе, па ќе ти кажам дали уште си ги сакам тетоважите.
Карпе Дием колку и да е клише, тоа е на некој начин и мое мото. ;)

Хм. Ај за едно 20 години ќе те викнам на кафе, па ќе ти кажам дали уште си ги сакам тетоважите.
Карпе Дием колку и да е клише, тоа е на некој начин и мое мото. ;)
Важе бе мац.. Јас не пијам кафе, ама ајде чајче/ракија или млекце ако имаш од козичките...:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom