Divider
Seraphim
А бе ова децава со тринајсе годинки....
Не е лесна, не е курва!
Глупости и малограѓанштини.
Не е лесна, не е курва!
Глупости и малограѓанштини.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ја не бев таа која рече дека машките биле фраери или не биле. Сакав да кажам дека додека има женски кои ги сметаат за фрарери тие ќе бидат фраери. А и розовиов свет ти е за друга тема, не навлегувај во неаа жити сеnesum
какви се тие женски ко мене?! мојот пост беше пишан со блага иронија и со многу реалност. а ти продолжи и понатаму да трубиш за розев свет и свинчиња што летаат.
дали тие дечки се стварно фраери или не, е друга тема.не навлегувај во неа.
пффффффф.....Не се замарам се додека типот кој ми се свиѓа не дознаам дека и го бутал на таква прее*ана гнаса!!:nerv:
колку 50 кила има ....?Moze ne e kurva ,ali lesna e ocigledno :helou:
пффффффф.....
девојче во моментов не знам дали тебе да те жалам или за себе да се радувам .
Како прво тоа се вика сексуален нагон кој мора да биде задоволен,а сигурно тој нагон не се јавува по шест месеци врска,туку е постојан сеа не знам дали таа такозвана гнаса ја ебел за една вечер или идат.
Али како и да е турско помина,турците си отидоа на почетокот на минатиот век.Значи ова е слободно општество не е забрането со закон таа да се ебе од прва вечер.
Дури и јас што сум повеќе ментален тип(типот не ме пали ако нема мозок)имам нагони кои треба да бидат задоволени(ретки ама ги има)
А поради таквите ко тебе,оние кои се ко мене полесно стигааат до месо со подолг рок на траење и одзгора гага добиваат влез во секс забавниот парк.
Немој да мислиш дека јас сум за ебење за една вечер више преферирам за неколку месеци да си имаме со некој нати го дај ми го.Затоа девојко ова е капиталистичко општество,пазарните правила се прошируваат и во сферата на сексот и љубовта,ако таа ти го собрала пред нос тоа значи дека ти не си доволно конкурентна на пазарот ...и конкуренцијата те исфлила дали нечесно или чесно,она важно те исфрлила од игра .
колку 50 кила има ....?
Девојка што менува дечки од исто друштво - лесна ли е?
Не! ГЛУПИ се машките што ги менува.![]()
Ја убив темава во поим ? :smir::smir::helou::helou:
Па и тоа шо велиш...:smir:
Шо знам... Од време на време секој сака да се плесне за една вечер. Сите имаме право на тоа, додека се работи за нашата интима. Ако дознае уште некој друг, тогаш веќе немаме интима и немаме право на тоа. Пошто животот ни преминува во поганите усти на малограѓанската раја. И нормално-на кого како му се може.
Наравоучение: Еби и не кажувај на никого.