Девојка што менува дечки од исто друштво - лесна ли е?

• Креатор на темата Креатор на темата Winston
  • Време на започнување Време на започнување
тоа е девојка од нашето друштво и сите сме посреќни шо ја имаме
за ова си во право

а курва е женска шо на сите дава само мене не,така да логички овие девојки шо мењаат момци од исто друштво автоматски не се курви:smir:
значи не можеш да ги наречеш курви зашто не им плаќаш за услугата која што ја добиваш. Можеш секако да ги наречеш само курви не... Поздрав Кифла

pa ke imas na sto da ja ucis kerkickata. ke bides gorda na nea i taa na tebe.

На едно место те опоменав,а овде ќе те прашам што толку си се заинтересирал ти за женава?Што ти мења тебе дали она го легнала или не го легнала цело друштво?Ќе се измени светот или ќе пропадне?

значи не можеш да ги наречеш курви зашто не им плаќаш за услугата која што ја добиваш. Можеш секако да ги наречеш само курви не... Поздрав Кифла
Еее ма немој не можеш истото е и за двата пола:smir:

Не е лесна, Курва е.

Точно курва е а ја мрзам такви уствари сеа еден мој пример- тоа девојче жими се мозеби е најубавото девојче али има таков смрден каракетер и некогаш стварно ме нервира ама има моменти кога .....ај доста е не ми се пишува веќе може случајно ке се препознае пошо ми го знае името а знае и кој го носи тиесто у душа и срце

Па лесна е,да не е не би ги мењала сите по ред...

Глеј која контрадикторност во реченицава.Ем лесна,ем она мењава:)

Па лесна е..
а и тоа од било која страна да го глеаш важно е дека мењава,дали нејзе ја..или она нив.. не е битно ,исто е :))))

Па лесна е..
а и тоа од било која страна да го глеаш важно е дека мењава,дали нејзе ја..или она нив.. не е битно ,исто е :))))
Абе и јас викам дека е лесен некој ама зависи од која страна гледаш.Дали ти чукаш по рамено или некој те чука:)

Абе и јас викам дека е лесен некој ама зависи од која страна гледаш.Дали ти чукаш по рамено или некој те чука:)
Ем ке те чукнат ем ке чукнеш и ете ти...чукање

Pa ovaa pojava i ne mi e bas dobra :uvo: a dali se lesni........ ne znam:toe:

не сметам дека се лесни тие девојки просто си тераат каков таков начин на живот таквото задоволство им е поважно од све немаат никаков морал ни па се грижат кој што за нив ќе рече и на крај кога ќе им дојде време за мажење ќе уловат супер машко правеќи се светици и додуша се паметни на некој начин... само ако не сметаат дека не си го ценат телото доволно и даваат на секој втор да им го обработува

не е лесна,туку е со многу добра душа,социјално настројена..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom