Девојка што менува дечки од исто друштво - лесна ли е?

• Креатор на темата Креатор на темата Winston
  • Време на започнување Време на започнување
Не е лесна девојката туку едноставно сака да проба се и да провери дали е точно тоа шо меѓу себе си го кажуваат другарите ебачишта...

Не е лесна девојката туку едноставно сака да проба се и да провери дали е точно тоа шо меѓу себе си го кажуваат другарите ебачишта...

Тоа би му дошло нешто како авантуристка/хуманитарка/научничка ?

Каде бе има такви девојки да го е**м!

Големо друштво сме, се мажи ебаго... отворени сме кон такви другарства со женски !

И јас сум лесен како гореспоменатото, сакам да испитувам, хуманитарец сум, или научник, сакам да пробувам женски, слатки, убави, нежни, да ги обљубиш и да заспиеш на нивните боженствени гради...сериозно ви велам, жими нервниве завршетоци!

Да, на темата....лесна е ама во позитивна смисла...како мене...:wink:

Он - Којзнае што е хехех можеби паметна можеби глупава...

Оф - Подфорумот Љубов и секс хехеххе стопроцентна забава за цела фамилија...
Заеби Ла Фонтен,Крилов и Толкин...правите басни и бајки ќе ги прочитате на овој подфорум...it never fails to make me laugh...ever...:vozbud:

Едно време беше подфорум религија ама станаа досадни..овде забавата прдолжува 24/7 365 дена...
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

девојка шо мења дечки од исто друштво прво пред се ваљда неможе или незнае да си најда некој асален и притоа да го задржи дечкото.. Дали е лесна? па мислам дека да.. пробај со еден друг ттрет четврт кад тад на сите ке им дојде и ке им помине редот.. едноставно нестабилна девојка е таа според мене...

Super e, другите девојки и љубоморат и затоа шират гласини дека е лесна, курва ваква таква....

што е со машкото кога ке легне цело женско друштво, летаат коси:vozbud:

Секогаш сум била против тоа.Дали можеби поради некои мои скриени стереотипни размислувања :toe:
Сепак грдо изгледа сите другари да си ја "извртат".Можеби ќе рече "не живеам за народот" што е честа фраза на таквите девојки.
Точно! Никој не живее за народот ама народот е тој што ти го крои угледот.
Ако рече еден дека си курва, друг ќе го прифати истото и ќе почнат повеќе и повеќе да се шират разни муабети.Па после пак нека не им биде важно што ќе рече народот.

би сакала за момент луѓево да почнат да го живеат животот >.> турурурурурру

Лесна... е кој е лесен кога она ке смува цело друштво, таа или тие?

Секој размислува различно,за некои е лесна за некои не,нејзин живот е,нека оди со кој сака.Имав таква другарка која ги менуваше нон стоп партнерите:kesa:Ако едната другарка раскине со нејзиниот дечко таа се фати со него,ако другата раскине на својот го остава оној со кој била во врска и со тој се фака.Не сум никоја да судам нејзино е ама утре нејзе ке ја шират и ке и залепат етикета "исвирена плоча":pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom