Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во право си,неможеш никому да забраниш да гледа во дворот на комшијата ако има ниска ограда.Туку што мислиш кој има полоша репутација,онаа што се стиска на секое ќоше или онаа која се стиска во теминца?
Ти очигледно не сфати шо сакав да кажам.колку си само оф-топик, а ова со репутацијава е сакам кажам незнам речам.
А за девојка што менува дечковци од исто друштво никако неможе да се каже "разбирам дека сака да си го прај ќејфот". Болна работа е. Како тие да се последните на светов па неможи да најди друг. Каде и е моралот?
А ти ми велиш дечкото и неговата репутација. Ма што репутација ќе имаат и двацата? Тој да ја мува поранешната девојка на наеговиот другар. Тие денес другари ги нарекувате?
И за темата, дали девојката е лесна? Да, но во случај ако дечкото ја брка, т.е. ако таа прифати мување или нешто повеќе. А ако таа бара нешто кај другар на поранешниот тогаш таа бара освета и ништо повеќе.
Двете се лоши ама ваљда ова на секое ќоше поке лошо.Вака барем нека не те знат сите па да си имаш маки од коментари и етикети.
Toчно.Овде се сложуваме.Потпис од мене.Најмногу за то дека тие што прат се со кутенката можи да е сто пати поопасно и полошо.Ја гледаш иронијата?Двете се стискаат,а го јаде само онаа што јавно покажува и кажува што сака со својот живот.Скриените можат да бидат десет пати полоши од јавните тајни.
Јас лично поштувам луѓе кој стојат зад она што го прават.Ти се ебе,еби се бе душо,само не ми викај дека не се ебеш,а се маваш во некоја кола во темница.Си се сликала гола?Кажи бре,се сликав,јас така сакав!Застани зад она што го правиш.
Кога ќе застанеш здраво на нозе,ниту една репутација или лош збор нема да те измести од колосек,напротив може да ти бидат само смешни.До себе ќе имаш вистински луѓе,а не уговарачи кој живеат во духот на мнозинството,луѓе без коски.
Лесни се само некои празни црпки,лејки како што ги викаат.Се друго е дел од животот.Колку побрзо се рушат стереотипите,толку полесно ќе се излекуваме сите ние.
зарем? какво мислење. вау. прајслес.
дај бе кажи нешто, само мумљаш безвезе
колку си само оф-топик, а ова со репутацијава е сакам кажам незнам речам.
А за девојка што менува дечковци од исто друштво никако неможе да се каже "разбирам дека сака да си го прај ќејфот". Болна работа е. Како тие да се последните на светов па неможи да најди друг. Каде и е моралот?
А ти ми велиш дечкото и неговата репутација. Ма што репутација ќе имаат и двацата? Тој да ја мува поранешната девојка на наеговиот другар. Тие денес другари ги нарекувате?
И за темата, дали девојката е лесна? Да, но во случај ако дечкото ја брка, т.е. ако таа прифати мување или нешто повеќе. А ако таа бара нешто кај другар на поранешниот тогаш таа бара освета и ништо повеќе.
Ама она си се шмека си кулира си прави ќејф....значи не е болна работа.
зарем? какво мислење. вау. прајслес.
дај бе кажи нешто, само мумљаш безвезе
Девојка што менува дечки од исто друштво - лесна ли е?
Не е таа лесна, лесно е друштвото![]()
Викаш? Јас ти тврдам дека барем еден че се зацапа....Хм прво ми се чинеше смешно ова, но потоа те сватив.
Мислењево ти држи ако еден се залетал сериозно по неа па потоа другар му ја мува. Арно ама најчесто никој од едно друштво не дава 5 пари за таа што ќе ја вртат меѓу нив.
Така да, пред се, девојката лесна и тоа како.