GoD.HateUSaLL
Фар акрос д диштанс
- Член од
- 30 март 2008
- Мислења
- 8.339
- Поени од реакции
- 8.238
Осамнаес години имаш.
Редно е да им каеш на твоите дека се дрогираш.
Редно е да им каеш на твоите дека се дрогираш.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во твојов случај, немаш гајле... ама кркај чај, нема да ти штети....инаку немам дувано многу,еднаш вовлеков и тоа неаселно...
Да ти го исуши мозокот, не во буквална смисла ама ај не е за тоа темата.Имам другари што имаат пушено редовно скоро 4 години, али кога зборам редовно, мислам на секој 2 ден.. Престанаа да пушат и сега се во најнормална состојба.. Марихуаната неможе да ти остави трајни последици, туку моментални... Сум имал многу прилики да го увидам тоа.. А баш ме интересира кои се тие трајни последици кои може марихуаната да ти ги остави... ?
луѓе дајте помагајте како да го прочистам организмот од марихуана... немам дувано многу,еднаш вовлеков и тоа неаселно не ни осетив да ме фати...
:tv: Батка, од едно вовлекување ќе го прочистуваш организмот?
Вака не сум се насмеал одамна :pos2:
Meсто да му се смееме и правиме мајтап на негов грб дај стварно да го посоветуваме, ако си вовлекол само еднаш и тоа не асално немај гајле, пиј течности, мочај ко коњ и ќе немаш гајле.
Еее дрогери бе, стрвна ви гузица а?
офтопик-малку
Трајни последици остава алкохолот кога ќе се налокаш како магаре а ке изгледаш како нестабилно теле кога се рага првпат доаѓа на свет и неможе да застане стабилно, за проблемите со лугето околу тебе во алкохолизирана состојба да не збориме....
aj be ve molam kazhete mi dali mozhe preku krvna slika da se otkrie ce molam shto pobrgu ,znachi preku krvna slika duvav pred 3 dena i toa malku