Детоксикација, марихуана, тест - помош!

Buli Buli

CroCop '92
Член од
20 февруари 2009
Мислења
27
Поени од реакции
0
луѓе дајте помагајте како да го прочистам организмот од марихуана(ТХЦ),родителите сакаат да ми направат тест на токсикологија преку урина а можно е и преку крв! некој ми кажа дека требало многу јогурт, млеко или кисело млеко да се конзумира, а на нет најдов дека треба многу да се вежба, да се пие вода и б-комплекс да се зема...инаку немам дувано многу,еднаш вовлеков и тоа неаселно не ни осетив да ме фати ама пак не сум сигурен... Ве молам кажете некој иљач да куртулам од тестирањево!

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.389
Поени од реакции
16.606
:pos: :pos: :pos:
Епа само еднаш си дувал, што му се секираш. Ќе кажеш шо и како, ќе те разберат твоите.

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Имам слушнато дека шумечи таблети го чистат организмот, исто и цедевита во поголеми количини. Некој поискусен ќе се најде ваљда да те советува, инаку си наебал :)

Член од
13 декември 2008
Мислења
1.085
Поени од реакции
156
луѓе дајте помагајте како да го прочистам организмот од марихуана(ТХЦ),родителите сакаат да ми направат тест на токсикологија преку урина а можно е и преку крв! некој ми кажа дека требало многу јогурт, млеко или кисело млеко да се конзумира, а на нет најдов дека треба многу да се вежба, да се пие вода и б-комплекс да се зема...инаку немам дувано многу,еднаш вовлеков и тоа неаселно не ни осетив да ме фати ама пак не сум сигурен... Ве молам кажете некој иљач да куртулам од тестирањево!
ако не си осетил и ако ти било првпат во животот тестот нема да покаже ништо
бидејќи за 3-4 дена така ќе бидеш чист ко суза

е сега фората е за тие што прават редовно секојдевно таму тешко да се извадиш
треба доста време да помине за да тестот да пројде како што треба

proxx

The Hardcore!
Член од
1 март 2007
Мислења
226
Поени од реакции
4
Друже.. ако ти прават тест со урина, во урината ако имаш можност плукни и стави малку вода и промешај 80% нема да те фатат, а тестирањето преку крв сум слушнал дека е доста скапо, ако имаат твоите да си го дозволат тоа, тогаш си го наебал. Мој совет.. земи пиј доста течности, без разлика.. млеко, јогурт, сокови, чаеви, било што.. бидејќи преку мокрењето ти опаѓа нивото на ТХЦ во крвта.. за 1 недела редовоно пиење јогурт и разни течности, ќе се исчистиш скроз... :)
А и не треба толку многу да се возбудуваш да не те фатат, бидејќи си вовлекол само 1 и тоа не асално, многу се мали шансите да имаш ТХЦ во крвта.. Јас мислам дека нема да те фатат, за џабе си правиш стресови.. :)

Поздрав!

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.546
Поени од реакции
9.457
Не сум искусен да дадам совет, но ке пробам.

Пиј претерано многу течности како што ти кажа прокс, и спортуј додека не се направиш жива вода. Трчи на стадион, фудбал, кошарка. Така ке ги исфрлиш се од организмот.

Член од
22 ноември 2010
Мислења
384
Поени од реакции
11
:vozbud::vozbud:
abe mirko koa pusel trava kur go bolelo dali ke go fatat doma
od tebe ne biva kur ne pa kik boxer :nesvest:

edna nedela drzi thc u organizam za preku mocka
a preku krv od 300 evra ispituenje e taka znam
pa sea vidi ti dali vredi da se zamaras za toa hehe

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
:vozbud::vozbud:
abe mirko koa pusel trava kur go bolelo dali ke go fatat doma
od tebe ne biva kur ne pa kik boxer :nesvest:
Види пријателе....сигурно ти дома не дуваш со твоите...детето е уплашено и побара совет..а ти ако си тука да дрвиш муда поарно фаќај магла...:smir:

Член од
13 декември 2008
Мислења
1.085
Поени од реакции
156
Не сум искусен да дадам совет, но ке пробам.

Пиј претерано многу течности како што ти кажа прокс, и спортуј додека не се направиш жива вода. Трчи на стадион, фудбал, кошарка. Така ке ги исфрлиш се од организмот.
ако пушел редовно повеќе време тешко да се иcчисти што и да направи :D

proxx

The Hardcore!
Член од
1 март 2007
Мислења
226
Поени од реакции
4
ако пушел редовно повеќе време тешко да се иcчисти што и да направи :D
ThundeR, брат грешка си.. Не е битно дали си пушел ти 1 недела или 1 година... за 1 до 2 недели активно спортување и пиење на течности и мокрење, ќе се исчистиш скроз..

Поздрав!

Член од
13 декември 2008
Мислења
1.085
Поени од реакции
156
ThundeR, брат грешка си.. Не е битно дали си пушел ти 1 недела или 1 година... за 1 до 2 недели активно спортување и пиење на течности и мокрење, ќе се исчистиш скроз..

Поздрав!
многу нормално дека за 2недели мож и нешто помалку ќе се исчисти , но фората е што нема толку време ...
сигурно неговите не му кажале дека ќе му прават тест за 1месец :DDDDDDD

а за 1година активно пушење може да ти останат трајни последици така да тестот ќе ти биде најмал проблем :D

Стефус-Рефус

Jesus Loves Macedonia
Член од
30 август 2009
Мислења
3.452
Поени од реакции
1.210
1. Има 18 години (иако ми изгледаш дека си позелен од тоа) значи немаат право да ти прават вакви тестови.
2. ДАЈ ИМ САМО ВОДА ТЕШКО СЕ ДОКАЖУВА ДАЛИ Е УРИНА ИЛИ ВОДА ЌЕ РЕЧЕШ СИ СЕ ПРЕПИЛ СОК И РЕШЕН ПРОБЛЕМ.:salut:
Слушај постари батковци кој се знаат за овие работи.

proxx

The Hardcore!
Член од
1 март 2007
Мислења
226
Поени од реакции
4
многу нормално дека за 2недели мож и нешто помалку ќе се исчисти , но фората е што нема толку време ...
сигурно неговите не му кажале дека ќе му прават тест за 1месец :DDDDDDD

а за 1година активно пушење може да ти останат трајни последици така да тестот ќе ти биде најмал проблем :D
Имам другари што имаат пушено редовно скоро 4 години, али кога зборам редовно, мислам на секој 2 ден.. Престанаа да пушат и сега се во најнормална состојба.. Марихуаната неможе да ти остави трајни последици, туку моментални... Сум имал многу прилики да го увидам тоа.. А баш ме интересира кои се тие трајни последици кои може марихуаната да ти ги остави... ?

korun

lame
Член од
21 октомври 2007
Мислења
389
Поени од реакции
28
Колку шо знам витамин Ц го чистит организмов од ТХЦ.

Kajgana Shop

На врв Bottom